Konya'daki çiftçiler bugün son sözü söyleyecek!

Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi’nde seçim süreci sona erdi. Bugün sandığa gidecek olan kooperatif üyesi çiftçiler, 5 adayın yarıştığı genel kurulda oylarını kullanarak, yeni başkanı seçecek.
Konya'daki çiftçiler bugün son sözü söyleyecek!

Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi’nde bugün genel kurul heyecanı yaşanacak. Bugün sandığa gidecek olan kooperatif üyesi çiftçiler, 5 adayın yarıştığı genel kurulda oylarını kullanarak, yeni başkanı seçecek. Genel kurulda mevcut başkan Ramazan Erkoyuncu, eski başkan Recep Konuk, Arslan Üstündağ, Ali Turan ve Hüseyin Taşpınar başkanlık yarışını göğüslemek için yarışacak.

konya-seker-1.png

ÇUMRA’DAN 3 ADAY YARIŞACAK

Mevcut Başkan Ramazan Erkoyuncu, eski Başkan Recep Konuk ve adaylardan Ali Turan’ın Çumralı olması sebebiyle Genel Kurula en fazla katılımın Çumra bölgesinden olması bekleniyor.

konya-seker-2.jpg

TANSİYONU YÜKSEK BİR SEÇİM BEKLENİYOR

Konya Şeker’de oy verme işlemi sabah saatlerinde başlayacak ve saat 17.00’de sona erecek. Genel kurulda herhangi bir olay yaşanmaması için tüm önlemlerin alındığı öğrenilirken, kıyasıya rekabet yaşanacağı düşünülüyor. Oy sayma işleminin geçmiş yıllara nazaran daha gergin ve uzun sürme ihtimalinin bulunduğu konuşulurken, sonuçların en erken saat 22.00 sularında açıklanması bekleniyor.

İlgili Haberler
 Yazı İşleri Müdürü