Konya'da "Sabah Namazı Buluşmaları" tüm coşkusuyla devam ediyor
Konya İl Müftülüğü tarafından düzenlenen "Sabah Namazı Buluşmaları" tüm coşkusuyla devam ediyor. Bu etkinlik, halkın camiye olan ilgisini artırmak ve sabah namazlarının bereketinden faydalanmak amacıyla düzenleniyor.
Son olarak 27 Şubat 2025 Perşembe sabahı, Hanaybaşı Mahallesi İmamı Azam Camii'nde gerçekleştirilen buluşmaya, Şube Müdürü Murat Demirhan, Vaiz Hüseyin Yaşar ve Vaiz Hasan Atiz katıldı.
Sabah namazı sonrası düzenlenen sohbetlere, mahalledeki din görevlileri ve çok sayıda vatandaş aileleriyle birlikte katıldı. Etkinlikte, cami görevlilerinden, cami derneği yöneticilerinden ve hayırseverlerden razı olunduğu belirtilerek, katılan tüm kişiler teşekkür edildi. Müftülük yetkilileri, bu buluşmaların sadece sabah namazları için değil, cami kültürünü pekiştiren bir organizasyon olarak önemli bir yer tuttuğunu vurguladı. Ramazan ayı öncesindeki son "Sabah Namazı Buluşması" ise 28 Şubat 2025 Cuma sabahı, Cumhuriyet Mahallesi'ndeki Cumhuriyet Mevlana Camii'nde yapılacak olup, tüm vatandaşlar ailecek davet edildi. Sabah Namazı Buluşmaları, coşkulu katılımıyla devam ederken, halkın camilere olan ilgisinin artması bekleniyor.
Kaynak:HABER MERKEZİ