Konya’da kongre başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılım sağladığı AK Parti Konya 8. Olağan İl Kongresi başladı.

Konya’da kongre başladı!

AK Parti Konya 8. Olağan Kongresi, Spor ve Kongre Merkezi’nde başladı. Programa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılım sağladı.

konyada-kongre-basladi-1.jpg

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, “Kongremiz hayırlı, mübarek olsun. Görev aldığımız bu kutlu yürüyüşte bugün görevi teslim edeceğim. Bu kervanda hamdolsun yer aldık. 23 yılda değişimlere hep birlikte şahitlik ettik. Bizim için çok anlamlıydı. Onca engellemelere rağmen ülkemiz eserlerle donatıldı.” dedi.

konyada-kongre-basladi-3.jpg

‘RABBİM DAİM KILSIN’

Hasan Angı, sözlerini şu şekilde sürdürdü; Şehre hizmet etmenin hayretinde oldum. Tüm üyelerimize, seçmenlerimize teşekkür ediyorum. Bu şehir için herkese şükranlarımı bir kez daha ifade ediyorum. Yeni dönemimiz daha güzel olacak inşallah. Rabbim birliğimizi dirliğimizi daim kılsın.”

konya-buyuksehir-belediye-baskani-ugur-ibrahim-altay.jpg

BAŞKAN ALTAY: HAYIRLI OLSUN

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, kongrenin hayırlı olmasını dileyerek şu sözlere yer verdi; “Cumhurbaşkanımız Sayın Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla kongremizi hep birlikte tamamlayacağız. Kongremizin ülkemize, şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Cumhurbaşkanımız sayesinde milletimizin hep bir ferdi birbirleriyle kucaklaşmıştır. Milletimiz yıllardır özlemini çektiği güçlü devlete kavuşmuştur.“

konyada-kongre-basladi-2.jpg

BAKAN KURUM: KONYA HER ZAMAN VEFA GÖSTERDİ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Konya’ya teşekkürlerini dile getirerek şu sözlere yer verdi; Her bir hemşehrimi saygıyla, hürmetle, muhabbetle selamlıyorum. AK Parti’nin kalesi Konya olan şehrimizde tüm vatandaşlarımıza hoşgeldin diyorum. Sizlere baktığımda Hazreti Mevlana’yı, Konya’nın asil evlatlarını görüyorum. İnşallah kongremizin tüm hemşehrilerimize hayırlar getirmesini diliyorum. Konyamız liderine vefanın şehridir. Bu şehir Cumhurbaşkanımızın yanındadır. AK davamıza her zaman vefa gösteren şehir olmuştur. Bu şehrin bir evladı olmaktan gurur duyuyoruz.”

konyada-kongre-basladi-4.jpg

BAKAN YERLİKAYA: AŞKIMIZ DAİM OLSUN

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da şu sözlere yer verdi; “Liderimiz, dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan’ı bekliyoruz. Aşkımız, coşkumuz daim olsun. Birliğimiz, beraberliğimiz daim olsun. Sözü davamızın liderini bırakıyoruz. Kongremiz hayırlı uğurlu olsun. Her birinizi Allah’a emanet ediyorum.”

 Muhabir