Konya'da kaybedenler koltuğu... İşte görevden ayrılacak isimler

Yerel seçimlerin üzerinden yedi ay geride kalırken Konya'da bazı ilçeleri kaybeden AK Parti'de ilçe başkanları tartışma konusu oldu.
Konya'da kaybedenler koltuğu... İşte görevden ayrılacak isimler

Yerel seçimlerin üzerinden yedi ay geçti. Konya'da bazı ilçeleri kaybeden AK Parti'de başkanlar tartışma konusu oldu. Seçimin kaybedildiği ilçelerde başkanların değişmesi gündeme gelirken konu ile ilgili kulis bilgilerini Yazı İşleri Müdürümüz Seyfullah Koyuncu kaleme aldı.

"Kaybedenler koltuğunda oturmamalı!" başlığı ile AK Parti Konya'daki değişim senaryolarını ele alan Koyuncu, Konya'daki bir ilçe belediye başkanının da AK Parti'ye geçeceğini belirtti.

AK Parti Konya’da 8. Olağan Kongre süreci devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Akören, Güneysınır ve Ereğli kongreleriyle başlayan süreç; bu hafta sonu da Kadınhanı ve Ilgın ilçeleriyle devam etti.

Diğer siyasi partilerin aksine daha huzurlu ve kavga ortamından uzak bir şekilde kongrelerini gerçekleştiren AK Parti’de bazı ilçelerde değişime gidilirken bazı ilçelerde de mevcut kadrolarla yola devam ediliyor.

Konya’da da süreç bu şekilde işliyor.

Kongreden önce bazı ilçelerde değişikliğe gidileceğini konuşmuştuk. Bu konuda bizim de kulağımıza gelen bazı kulis bilgileri var.

Konya merkez ve uzak ilçelerin bazılarında değişim olacağını, bazı ilçelerde ise kafaların hala karışık olduğunu duyuyorum. Bugün merkez ilçelere dair birkaç bilgi verdikten sonra uzak ilçelerle ilgili kulağıma gelenleri aktarayım istiyorum.

Yazınını tamamını okumak için tıklayınız

 Muhabir