Konya'da göçen 4 katlı binadan bir kişinin kurtarılma anı... Merhaba dostum

Konya'da göçen 4 katlı binanın enkazında kalan bir kişiye sağ olarak ulaşıldığı anın görüntüsü ortaya çıktı.

Konya'da göçen 4 katlı binadan bir kişinin kurtarılma anı... Merhaba dostum

Konya'nın Selçuklu ilçesinde dün akşam saatlerinde enkazdan ses geldiğini tespit edip aramalarını yoğunlaştıran ekipler, kazdıkları tünelden 5 saat sonra bir kişiye ulaştı.

İtfaiye personelinin cep telefonuyla kaydettiği bu anlarda, itfaiye erinin ilk olarak "Tuttum elini." diyerek sevinmesi yer alıyor.

Görüntülerin devamında, "Teşekkürler kardeşim, teşekkürler." diyen kişiye itfaiye eri, "Merhaba dostum, maşallah, Allah'ın izniyle bendesin, çok iyi." karşılığını veriyor.

Bu kişinin, çöken binanın enkazından yaklaşık 5 saatlik çalışmanın ardından sağ olarak çıkarılan ilk kişilerden biri olduğu öğrenildi.

Konya'da çöken 4 katlı binadan bir kişinin kurtarılma anı... Merhaba dostum

Konya'da çöken 4 katlı binadan bir kişinin kurtarılma anı... Merhaba dostum

Kaynak:AA