Konya'da genci öldüren şüpheliyi 'fare' ele verdi

Konya'da 18 yaşında Muhammet Oğuzhan Yaşar'ı öldüren şüpheli yakalandı.
Konya'da genci öldüren şüpheliyi 'fare' ele verdi

Konya'da trafikte tartıştığı genci 6 yerinden bıçaklayarak öldüren şüpheli ve olay sonrası şüpheliye yardım eden 8 kişi adliye sevk edildi. Katil zanlısının yakalanmamak için ilk saklandığı adres olan bağ evini farelerin bastığı, bunun ardından zanlının arkadaşları tarafından dikkat çekmemek için kamyonla yakalandığı adrese götürüldüğü öğrenildi.

konyada-muhammet-oguzhani-olduren-supheli-yakalandi-1.jpg

Konya’nın Meram ilçesinde bir sürücünün trafiği tehlikeye atarak ilerlemesi üzerine arkadaki araç sürücüsü ile aralarında tartışma çıktı. Trafikte devam eden tartışma kapalı pazar yerine kadar devam etti. Pazar yerinde iki aracın durması üzerine arkadaki aracın sürücüsü B.B. (23) diğer araca yöneldi. Diğer araçtaki sürücü Muhammet Oğuzhan Yaşar (18), araçtan ineceği esnada B.B., Yaşar’ı 6 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Yaşar, aracına binerek olay yerinden uzaklaşmak isterken yaklaşık 500 metre ileride bilincini kaybederek park halindeki iki araca çarptı. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekiplerince hastaneye sevk edilen Yaşar, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

cinayet-zanlisinin-saklandigi-evi-fareler-basti-kactigi-adreste-yakalandi.jpg

HAYVAN TAŞIMA ARACIYLA KAÇMAK İSTEDİ, SAKLANMAK İÇİN 12 SAATTE 5 ARAÇLA 5 EV DEĞİŞTİRDİ

Cinayeti işleyen şüpheli B.B. telefonla yakınlarından yardım istedi. 2 kişi lüks bir araç ile gelerek B.B.’yi olay yerinden kaçırdı. Kısa sürede 4 farklı araç ile 4 yer değiştiren şüpheli şahıs, bağ evine saklandı.

konyada-muhammet-oguzhani-olduren-supheli-yakalandi-2.jpg

Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin titiz çalışması sonucu yakalanacağını anlayan şüpheli, bağ evine getirdikleri hayvan taşıma kamyonunun kasasına saklanan B.B. Kaşınhanı Mahallesinde bulunan 5. adrese götürüldü. 12 saat içerisinde 5 farklı araç ile 5 yer değiştiren şüpheliyi Cinayet Büro Amirliği dedektifleri yaptıkları titiz çalışma sonrasında yakalayarak gözaltına aldı.

konyada-muhammet-oguzhani-olduren-supheli-yakalandi-4.jpg

9 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Araştırmayı derinleştiren ekipler şüphelinin kaçmasına ve saklanmasına yardım eden 8 kişiyi daha tespit ederek gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan 9 şüpheli adliyeye sevk edildi.

konyada-muhammet-oguzhani-olduren-supheli-yakalandi-3.jpg

SAKLANDIĞI EVDE FARE ÇIKTI, ADRES DEĞİŞTİRİNCE YAKALANDI

Emniyete getirilen Batuhan B., buradaki ilk ifadesinde, "Muhammet Oğuzhan Yaşar araçla seyir halindeyken önümde birkaç kere fren yapıp drift atarak ilerledi, bana yol vermedi. Daha sonra aramızda yaşanan tartışmayla pazar yerine yakın bir yerde tartıştık ve olay gerçekleşti. Daha sonra Muhammet Oğuzhan Yaşar aracına binerek uzaklaştı. Ben de arkadaşlarımı aradım ve onlarla olay yerinden ayrıldık. Beni önce Karatay ilçesinde bulunan bir çiftliğe ardından da İsmil Mahallesinde bir eve daha sonra ise aynı mahallede bulunan bir bağ evine götürdüler. Burada kaldığım sırada büyük fareler gördüm, bunu arkadaşlarıma söylemem üzerine onlar da dikkat çekmemek için kamyonla beni alarak Kaşınhanı Mahallesinde bulunan bir eve götürdüler. Burada da polis ekipleri baskın yaptı, yakalandım. Pişmanım" dediği öğrenildi.

konya-merkezde-kavgada-bicaklanan-genc-oldu-4.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:İHA