Konya'da aşılmadık engel kalmayacak

Konya’da Karatay Belediyesi’nin engelli bireylere desteği sürüyor. Bugün ise özel bireylerin yaşam kalitesini arttırmak için akülü araç tedariği sağlandı.
Konya'da aşılmadık engel kalmayacak

Engelleri aşmak ve özel bireylerin yaşam konforlarını artırmak amacıyla Konya Karatay Belediyesi tarafından tedariği sağlanan akülü araçların teslim töreni gerçekleştirildi.

whatsapp-gorsel-2024-08-19-saat-10-44-21-0bacd5d2.jpg

‘ENGELSİZ BİR KONYA, ENGELSİZ BİR KARATAY’

Programın açılış konuşmasını yapan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Karatay‘da yaşayan engelli bireylerimizin yaşam kalitesini artırmak ve daha kolay bir yaşam sunmak için büyük bir sorumluluğumuz olduğunu biliyoruz. Bu görev bilinciyle bugün hemşehrilerimize akülü araçların teslim töreninde hep beraberiz.

whatsapp-gorsel-2024-08-19-saat-10-44-21-7a64b229.jpg

Bu sayede engelli kardeşlerimizin ve ailelerinin günlük yaşamda karşılaştığı zorlukları biliyoruz. Bunu hafifletme peşindeyiz. Vatandaşlarımızın toplumumuzu çok daha güçlü kılacağına gönülden bulunuyorum. Karatay Belediyesi olarak bugün 80 adet akülü engelli aracımızı vatandaşlarla buluşturuyoruz. Engelsiz bir Konya, engelsiz bir Karatay hedefimize emin adımlarla ilerleyeceğiz. Birlikte daha güçlü bir gelecek inşa etmek için el birliği ile çalışmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

whatsapp-gorsel-2024-08-19-saat-10-44-21-8ff02eec.jpg

 Muhabir