Konya Sarayönü kaymakamı değişti! Abdullah Huzeyfe Çakmak kimdir?

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Tarafından Yapılan Atamalar Hakkında Kararlar’ı ile Sarayönü kaymakamının görev yeri değişti.
Konya Sarayönü kaymakamı değişti! Abdullah Huzeyfe Çakmak kimdir?


Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Tarafından Yapılan Atamalar Hakkında Kararlar ile mülki idare hizmetleri sınıfında görev yapan vali yardımcısı ve kaymakamların atamaları yapıldı. Cumhurbaşkanı Kararnamesiyle, Sarayönü Kaymakamı Lütfullah Göktaş, Van Vali Yardımcısı olurken, Sarayönü Kaymakamlığına ise Trabzon Maçka Kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak getirildi.

Abdullah Huzeyfe Çakmak kimdir?

1990 yılında Burdur’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Anadolunun çeşitli yerlerinde tamamladı. 2013 senesinde Akdeniz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. 2015 yılında intisap ettiği Kaymakam adaylığı sürecini 2017 yılında tamamlayarak Kastamonu Azdavay Kaymakamlığı, Kahramanmaraş Çağlayancerit Kaymakamlığı ve Mardin Ömerli Kaymakamlığı görevlerinde bulunduktan sonra 11.08.2022 tarih ve 2022/392 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Maçka Kaymakamlığı görevine atandı. Çakmak, son atama ile Konya'nın Sarayönü Kaymakamlığına atandı. Çakmak, evli ve 1 çocuk babasıdır.

 Muhabir
Etiketler :