Konya markasından engeli kaldıran teknoloji

Konya’da üretilen ve dünyanın dört bir yanına pazarlanan asansörler engelleri kaldırıyor. Bünyelerinde bulunan engelli asansörlerinin hayatı kolaylaştırdığını söyleyen Poltime Asansör Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Polat, “Geleneksel bir asansörün aksine, engelli asansörü kompakt bir yapıya sahiptir ve önemli yapısal değişiklik gerektirmez. Dolayısıyla evinizde neredeyse her yere monte edilebilir.” dedi.
Konya markasından engeli kaldıran teknoloji

Mehmet Konsan Makine çatısı altında üç farklı sektörde hizmet verdiklerini söyleyen Poltime Asansör Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Polat, “Şirketimiz 1980 yılında babamız Mehmet Polat tarafından kuruldu. İlk aşamada 1996 yılına kadar makine üretimi yapıyorduk. 1996 senesinden itibaren Hydrotime markasıyla hidrolik pompa ve ekipmanları üretimine başladık.

konya-markasindan-engeli-kaldiran-teknoloji.jpg

2014 yılından bu yana da Poltime Asansör olarak hizmet veriyoruz. 2022 yılından itibaren de Polcast Döküm olarak faaliyet gösteriyoruz. Mehmet Konsan Makine’nin üç ana sektörü var. Hidroloik otomotiv yedek parçası, asansör ve döküm sektöründe yer alıyoruz.” ifadelerini kullandı.

konya-markasindan-engeli-kaldiran-teknoloji-001.jpg

HEM ÜRETİM HEM MONTAJ HEM BAKIM

Asansörde üretimden bakımına kadar her türlü hizmet verdiklerini söyleyen Cüneyt Polat, “2014 yılından bu yana Poltime markasıyla asansör sektöründe hizmet veriyoruz. Çeşitli üretimler var. Hidrolik yük asansörleri, engelli asansörleri, villa asansörleri gibi alanlarda faaliyet gösteriyoruz. Bünyemizdeki makine, elektrik-elektronik mühendisleri ve teknikerlerden oluşan uzman kadromuz ile engelli asansörü ve engelli sistemleri tasarımı, üretimi ve montajını yapmakta ve bu sistemler ile ilgili servis hizmetlerini sağlamaktayız.

konya-markasindan-engeli-kaldiran-teknoloji-005.jpg

Hem üretim hem montaj hem de bakımlarını yapıyoruz. Türkiye genelinde montaj hizmeti veriyoruz. Üretimlerimizin yüzde 40’ını ihraç ediyoruz. 56 ülkeye kadar ihracatımızı çıkardık. Fuarlar vesilesiyle daha da artırmayı hedefliyoruz. Türkiye’de tanınan bir firmayız. Yurt dışında da kendimizi tanıtmayı hedefliyoruz.” dedi.

konya-markasindan-engeli-kaldiran-teknoloji-006.jpg

‘FUAR SAYESİNDE MARKAMIZI DAHA İYİ TANITTIK’

Konya’da düzenlenen asansör fuarına katıldıklarını ve markalarını daha iyi tanıtma imkanı bulduklarını kaydeden Cüneyt Polat, “Asansör fuarı İstanbul’da gerçekleşiyordu. Bu sene Konya’da yapıldı ve çok mutlu olduk. Çünkü Konya bu sektörde gerçekten Türkiye’de çok önde yer alıyor. Ciddi üretimler yapıyoruz. Burada fuar olması, müşterilerin Konya’ya gelip fabrikalarımızı ziyaret etmesi bizleri mutlu ediyor. Çünkü birçok kişi bizi İstanbul’da fuarda görüyordu ama üretim tesislerimizi görmüyordu. Şimdi fabrikalarımızın kapılarını da açarak onlara kendimizi daha iyi tanıtma fırsatı bulduk.” şeklinde konuştu.

konya-markasindan-engeli-kaldiran-teknoloji-007.jpg

‘İLK OLMASINA RAĞMEN DOLU DOLU GEÇTİ’

Cüneyt Polat, “Bu fuar ilk olmasına rağmen dört holde katılımcılarıyla ziyaretçileriyle dolu dolu geçti. Bir sonrakinin daha da verimli geçeceğine inanıyoruz. Asansör fuarı Konya’mızda çok daha iyi yerlere gelecek. Bizler de Konyalı olarak bu fuarı desteklemek için girmiştik. İyi ki de girmişiz. Bundan sonra da hem bize hem de şehre fuarın katkısının daha da artacağına inanıyoruz.” dedi.

konya-markasindan-engeli-kaldiran-teknoloji-008.jpg

‘ŞEHRİMİZİN TURİZMİNE DE KATKI SAĞLADI’

Asansör fuarının Konya’nın turizmine de katkı sağladığını söyleyen Cüneyt Polat, “Fuar sayesinde gelen misafirler şehrimizin turizmine de katkı sağlıyor. Bu zamana kadar Hz. Mevlana türbesini ziyaret etmemiş insanlar fuar vesilesiyle şehrimize geldi ve ziyaret etti. Konya’nın kültürel yönlerini gezdirdik. Konya artık üretim olarak dünyanın tanıdığı şehirlerden birisi. Fakat Konya’yı ziyaret etmek için sebep lazımdı. O da fuarlar vasıtasıyla gerçekleşiyor.” diyerek sözlerini tamamladı.

konya-markasindan-engeli-kaldiran-teknoloji-002.jpg

konya-markasindan-engeli-kaldiran-teknoloji-009.jpg

konya-markasindan-engeli-kaldiran-teknoloji-004.jpg

konya-markasindan-engeli-kaldiran-teknoloji-003.jpg