Konya firması ille de ihracat dedi! Latin Amerika’dan Malezya’ya kadar ulaştı

Konya’da kurulan QPA Asansör, paket asansörde A’dan Z’ye malzeme tedariği sağlıyor. İhracat odaklı çalıştıklarını söyleyen firma sahibi Süleyman Yalman, “Latin Amerika’dan Malezya’ya kadar geniş bir coğrafyada asansör firmalarını tanıyan, onlara parça ya da paket malzeme tedarik eden bir markamız bulunuyor.” dedi.
Konya firması ille de ihracat dedi! Latin Amerika’dan Malezya’ya kadar ulaştı

QPA Asansör markasıyla parça veya paket malzeme tedariği yaptıklarını söyleyen Firma Sahibi Süleyman Yalman, “Sektöre 2008 yılında ihracat müdürü olarak başladım. Önde gelen markalarda ihracat müdürlüğü görevinde bulundum ve daha sonra da kendi firmamı kurdum. Yurt içinde de işlerim var ama ağırlıklı olarak ihracata çalışan birisiyim.

konya-firmasi-ille-de-ihracat-dedi-latin-amerikadan-malezyaya-kadar-ulasti.jpg

Latin Amerika’dan Malezya’ya kadar geniş bir coğrafyada asansör firmalarını tanıyan, onlara parça ya da paket malzeme tedarik eden bir markamız bulunuyor. Paket asansörde A’dan Z’ye malzemeleri veriyoruz. İhtiyaç halinde yurt dışında da montaj yapıyoruz.” ifadelerini kullandı.

konya-firmasi-ille-de-ihracat-dedi-latin-amerikadan-malezyaya-kadar-ulasti-001.jpg

HER ÜLKEDE YERİNDE HİZMET

Siparişe göre dünyanın her ülkesinde yerinde hizmet sağladıklarını kaydeden Süleyman Yalman, “Yurt içindeki üreticimize ürettirip daha sonra projeye göre A’dan Z’ye ürünlerimizi göndeririz. Konya’da KOBİSAN 1’de ve TEKSAN Sanayi Sitesinde bulunuyoruz. Toplamda 40 kişilik ekiple hizmet veriyoruz. Üreten ekibimiz ve ihracat ekibimiz farklı. İstek doğrultusunda hangi ülke olursa olsun yerine giderek hizmet sağlıyoruz.” dedi.

konya-firmasi-ille-de-ihracat-dedi-latin-amerikadan-malezyaya-kadar-ulasti-002.jpg

‘ASANSÖR FUARI KONYA’YA YAKIŞTI’

Süleyman Yalman, “Konya’da fuar olmasından dolayı son derece memnunuz. Ülkemizde en çok tanınan şehrimiz İstanbul. Hatta birçok yerde başkentimiz olarak İstanbul sanılıyor. Oradaki asansör fuarının da 30 yıldan fazla geçmişi var. Katılımcı olmasak bile ziyaretçi olarak sürekli gideriz. Bu fuar İzmir’de de yapıldı ama başarılı olamadı. Konya asansör sektöründe ciddi bir atılım yaptığı için ve Türkiye’nin bu sektörde en büyük temsilcileri Konya’da olduğu için fuar şehrimize yakıştı. Asansör sektöründe İstanbul’u geçtik diyebiliriz.” şeklinde konuştu.

konya-firmasi-ille-de-ihracat-dedi-latin-amerikadan-malezyaya-kadar-ulasti-003.jpg

‘KATILIMCI VE ZİYARETÇİ AÇISINDAN MUAZZAM’

Konya’daki asansör fuarının devam etmesini istediklerini vurgulayan Süleyman Yalman, “Konya’da ilk kez düzenleniyor ama katılım ve ziyaretçi açısından muazzam bir fuar oldu. Devamı gelirse güzel olur. Şehir dışından gelen hem ziyaretçi hem de katılımcılara soruyorum. Onlar da çok memnun kaldıklarını söylüyorlar. Konya’da ciddi bir trafik sorunumuz yok. TÜYAP fuar alanında park sorunumuz da hiç yok. Ondan dolayı çok mutlular. Fuar alanımız da çok geniş. Merkeze de 10 dakikalık mesafede olması katılımı da yoğunlaştırıyor.” diyerek sözlerini tamamladı.

konya-firmasi-ille-de-ihracat-dedi-latin-amerikadan-malezyaya-kadar-ulasti-004.jpg