Konya-Antalya yolunda çalışma var! Bugünün yol durumu (29 Haziran 2024)

Bugün (29 Haziran 2024 Cumartesi) hangi yollarda çalışma olduğu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Haberimizde Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bülteni yer alıyor.
Konya-Antalya yolunda çalışma var! Bugünün yol durumu (29 Haziran 2024)

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre bugün çalışma yapılacak yolların bilgisi şöyle:

1- TEM Otoyolunun Çerkezköy Kavşağı-Kınalı Kavşağı arasında 20.00-07:00) saatleri arasında üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle Kuzey taşıma yolu (Edirne istikameti) trafiğe kapatılacak olup, ulaşım Güney Taşıma yolundan (İstanbul İstikameti) iki yönlü olarak (Gidiş geliş) olarak sağlanmaktadır.

2- Denizli-Kale-Muğla yolunun 18-20.km.leri arasında Beyağaç Kavşağında yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

3- Anadolu Otoyolunun Bolu (Doğu) Kavşağı -Yeniçağa Kavşağı arasında 11-13.km.leri arasında (Ankara istikameti) üstyapı onarım çalışması nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü (1 şerit İstanbul, 2 Şerit Ankara istikameti) şeklinde kontrollü olarak sağlanmaktadır.

4- Aydıncık-Silifke yolunun 54-57.km.leri arasında (Taşucu-Boğsak Mevkiileri arası) yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

5- Ortaköy-Bozkır-Kesikköprü yolunun 0-6.km.leri arasında yol yapım çalışması olduğundan ulaşım iki yönlü sağlanmaktadır.

6- Samsun-Ordu yolunun Ünye Çevre yolu 6-8.km.leri arasında Yunus Emre Tünelinin Samsun istikameti, bakım onarım çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılmış olup, ulaşım diğer tüpten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

7- Hopa-Borçka-Artvin yolunun 1-16.km.leri arasında muhtelif kesimlerde yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

8- Konya - Antalya yolunun 28-34 kilometreleri arası Demirkapı tüneli Konya istikameti yapım çalışması nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.

9- Çanakkale-Çan yolunun 11-21.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

10- Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 9-10.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

 Muhabir
Etiketler :