Keleş ailesinden görkemli düğün

Keleş Vinç Firması Sahiplerinden Mahmut Keleş'in oğlu Onur Keleş, hayatını Hande Sözeri ile birleştirdi. TÜYAP Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen nikâh merasimine çok sayıda davetli katıldı.
Keleş ailesinden görkemli düğün

Konya'da sektörün önde gelen firmalarından Keleş Vinç firmasının sahiplerinden Mahmut Keleş ile Münevver Keleş'in oğlu, Raytaş Demiryolu Taşımacılığı Genel Müdürü Onur Keleş, Murat ile Asuman Sözeri çiftinin kızları Hande ile mutluluğa 'evet' dedi. TÜYAP Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen düğüne Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, AK Parti Konya İl Başkanvekili Fahrettin Kulu ve Selçuklu İlçe Başkanı Asım Ceyhan ile çok sayıda davetli katıldı. Düğünde misafirlere geleneksel Konya pilavı ikram edildi.

dugun-1-jpeg.jpg

NİKÂHI BAŞKAN PEKYATIRMACI KIYDI

Genç çiftin nikâhını Başkan Ahmet Pekyatırmacı kıydı. Protokol üyeleri Onur ile Hande çiftine bir ömür boyu mutluluklar dilerken Milletvekili Mustafa Hakan Özer, "Bugün kıymetli ailelerin evlatları Onur ve Hande'nin ömür boyu mutluluklarının başlangıcına bizler de ortaklık ediyoruz.

dugun-4-jpeg.jpg

Bizlere düşen bu kardeşlerimize güzel dualarda ve iyi niyet temennilerinde bulunmak. İki cihan saadeti diliyorum. Hayırlı evlatlarla mutlu bir evlilik temenni ediyorum" ifadelerini kullandı. Bizler de Yeni Haber Gazetesi olarak Keleş ile Sözeri ailelerini tebrik ediyor, Hande ile Onur'a bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

dugun-3-jpeg.jpg