İŞKUR Konya İl Müdürü Emrah Keleş'in mutlu günü

Havva ile Mehmet Oğraş çiftinin kızı Merve, Hasibe ile Mehmet Keleş çiftinin oğlu, İŞKUR Konya İl Müdürü Emrah Keleş ile hayatını birleştirdi.
İŞKUR Konya İl Müdürü Emrah Keleş'in mutlu günü

Havva ile Mehmet Oğraş çiftinin kızı Merve, Hasibe ile Mehmet Keleş çiftinin oğlu, İŞKUR Konya İl Müdürü Emrah Keleş ile hayatını birleştirdi. Mavera Kır Düğün bahçesinde gerçekleşen nikah törenine çok sayıda davetli katılırken mutlu çiftin nikâhını Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay kıydı.

keles2.jpg

Düğüne; AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, önceki dönem AK Parti Milletvekilleri, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, MHP İl Başkanı Remzi Karaarslan, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, İl Müftüsü Ali Öge, MÜSİAD Konya Şube Başkanı Hilmi Kağnıcı ile sanayi ve siyaset dünyasından birçok isim katılım sağladı. Misafirlere geleneksel Konya pilavı ikram edildi.

keles3.jpg

Oğraş ile Keleş aileleri davetlilerle yakından ilgilendi. Biz de Yeni Haber Gazetesi olarak aileleri tebrik ediyor, Merve ile Emrah çiftine mutluluklar diliyoruz.

keles1.jpg