İki kadını öldürmüştü: Semih Çelik 3 kişi tarafından isimsiz şekilde gömüldü

İstanbul'da iki kadını öldürdükten sonra Fatih'teki surlardan atlayarak intihar eden Semih Çelik, 3 kişi tarafından kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
İki kadını öldürmüştü: Semih Çelik 3 kişi tarafından isimsiz şekilde gömüldü

İstanbul'da iki kadını parçalara bölerek öldürdükten sonra Fatih'teki surlardan atlayarak intihar eden Semih Çelik toprağa verildi.

3 KİŞİNİN KATILIMI İLE CENAZE NAMAZI KILINDI

Edirnekapı'da surlardan atlayarak intihar eden Çelik için Kilyos Mezarlığı'nda, ailesinden 3 kişinin katılımıyla cenaze namazı kılındığı öğrenildi.Çelik, namazın ardından toprağa verildi.

Mezarda Semih Çelik'in isminin yazılı olmadığı görüldü.

NE OLMUŞTU?

Olay, 16.00 sıralarında Derviş Ali Mahallesi Fevzipaşa Caddesi'nde meydana geldi. Edirnekapı surlarının üzerine çıkan Semih Çelik, İkbal Uzuner'in bıçakla başını kesip aşağı attı. Ardından boğazına ip geçiren Çelik surlardan atladı.

Bir süre İkbal ile tartışan Çelik, genç kızı bıçaklayarak öldürdükten sonra başını kesip surlardan aşağı attı. Cani, ardından da surlardan atlayarak intihar etti.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Çelik, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Çelik hastanede hayatını kaybetti. Çelik'in babasının ifadesinde, Çelik'in 5 kez psikolojik tedavi gördüğü, 2 kez kaybolduğu ve daha önce intihar girişiminde bulunduğunu söylediği öğrenildi.

Kaynak:HABER MERKEZİ