Hatayspor-Konyaspor, Tehlike çanları çalıyor!

Konyaspor mum gibi eriyor. Anadolu Kartalı çıkış maçı olarak çıktığı Hatay deplasmanında bozguna uğradı.Konyaspor maçı 3-1 kaybetti. Ev sahibi ekip Dadaşov (2) ve Strandberg ile maçı kazanırken, Konyaspor’da tek gol 32. Dakikada Prip’ten geldi. Konyaspor ligde çıktığı son 4 maçta 1 puan aldı ve düşme hattına yaklaştı.
Hatayspor-Konyaspor, Tehlike çanları çalıyor!

Konyaspor deplasmanda Hatayspor’un konuğu oldu. Mersin’de oynanan mücadelede İlk yarıda eşitlik bozulmadı. Ev sahibi ekip ilk tehlikeli atağını sol kanattan Bashiru ile yakaladı. Ahmet Oğuz’un hamlesinde Ümit Öztürk penaltı noktasını gösterdi. Dadaşov penaltıyı gole çevirdi. (DK22)Konyaspor’da cevap Prip’ten geldi. Sokol’un şutunu Prip tamamladı(DK 32) İlk yarı 1-1 bitti.

aw048430-04.jpg

DADAŞOV 2. GOLÜNÜ ATTI
İkinci yarı hareketli başladı. Ev sahibi ekip Lamkel ve Bashiru ile etkili oldu. Dakikalar 53’ü gösterdiğinde Lamkel’in ortasında Dadaşov kafa vuruşuyla takımını öne geçirdi 2-1. Gol sonrası Hatayspor topun kontrolünü Konyaspor’a vermedi. Maçta son sözü Fernandes’in ortasında 83. Dakikada Standberg söyledi ve kafa golüyle maçı 3-1 yaptı. Konyaspor deplasmanda ağır yenilgi aldı.

aw048430-07.jpg

POTAYA 3 PUAN KALDI!
Konyaspor bu sonuçla çıktığı son 4 maçta yalnızca 1 puan çıkartabildi. Aleksandar Stanojevic’in talebeleri iç saha kayıplarının ardından bu sezon ilk kez deplasmanda da kaybetti ve 9 puanda asılı kaldı. Yeşil beyazlılar düşme potasındaki Gaziantep FK ile arasında sadece 3 puan kaldı. Stanojevic’in talebeleri milli ara sonrası puanlar çıkartması gerekiyor. Anadolu Kartalı deplasmandan yaralı ayrılıyor

 Muhabir