Hafif ticari araç 300 metre derinlikteki uçurumdan yuvarlandı! Genç kız Konya'da hayatını kaybetti

Hafif ticari araç 300 metre derinlikteki uçurumdan aşağıya yuvarlandı. Kazada ağır yaralı olarak Konya'ya sevkedilen Selime Balcı hayatını kaybetti.
Hafif ticari araç 300 metre derinlikteki uçurumdan yuvarlandı! Genç kız Konya'da hayatını kaybetti

Karaman'ın Ermenek ilçesinde hafif ticari aracın uçurumdan yuvarlanma anı cep telefonu ile görüntülenirken, kazada 2 kişi ağır yaralandı.

Kaza, saat 16.30 sıralarında ilçenin Seyran Mahallesi'ndeki Yumru Tepesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Alper H. (20) yönetimindeki 80 GU 150 plakalı Ford marka hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yaklaşık 300 metre derinlikteki uçurumdan aşağıya yuvarlandı.

hafif-ticari-arac-300-metre-derinlikteki-ucurumdan-yuvarlandi-genc-kiz-konyada-hayatini-kaybetti-002.jpg

Aracın uçurumdan yuvarlanma anı ise bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi. Kazada sürücüsü ile yanında bulunan Selime Balcı (26), takla atan araçtan fırlayarak yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

hafif-ticari-arac-300-metre-derinlikteki-ucurumdan-yuvarlandi-genc-kiz-konyada-hayatini-kaybetti-001.jpg

Yaralılar sağlık ekibinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla Ermenek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan tedavilerinden sonra hayati tehlikeleri bulunan Alper H., Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Selime Balcı'de Konya Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

Konya Şehir Hastanesi'nde tedavi altında olan Selime Balcı, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

hafif-ticari-arac-300-metre-derinlikteki-ucurumdan-yuvarlandi-genc-kiz-konyada-hayatini-kaybetti.jpg

Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Kaynak:İHA