Guilherme, Konyaspor tarihine geçecek!

Konyaspor’da Guilherme- Umut Nayir işbirliği yüz güldürüyor. Maçın son bölümünde Umut’un golüne asist yapan Kaptan, 2 asist daha yapması durumunda Anadolu Kartalı’nın tarihine geçecek. Teknik heyet takımın ofans gücünden memnun kaldı.
Guilherme, Konyaspor tarihine geçecek!

Yeni sezona yepyeni bir kadro ve oyun felsefesinde başlayan Konyaspor, ilk haftada Kasımpaşa karşısında oynadığı hücum futbolcu ve 3 puan taraftarları mutlu etti. Maça 5 yeni transferle başlayan Teknik Direktör Ali Çamdalı, ofansta Guilherme- Umut Nayir uyumundan memnun. Geçtiğimiz sezon yaptığı asistlerle takımına gol kazandıran Kaptan, ilk maçında Umut’un golle tanışmasını sağladı.

bitirim-ikili-1.jpg

KAPTAN TARİHE GEÇEBİLİR

2023-24 sezonunun en az gol atan ikinci takımı olan Anadolu Kartalı bu sezon ofansta Guilherme’nin ortalarından daha çok gol beklentisi var. Teknik heyet Aleksic ve Pedrinho’nun iştahını beğendi. Diğer yandan Guilherme tarihe geçmeye hazırlanıyor. Brezilyalı yıldız Konyaspor forması altında 30 asist yaptı ve Ömer Ali Şahiner’e yaklaştı. Guilherme 2 asist yaparsa egale, 3 asist yaparsa birinci olacak.

 Muhabir