Guardian'da geçen Konyaspor sözleri!

İngiltere'nin en büyük markalarından Guardian, Konyaspor'dan geçen sezon ayrılan ve Galatasaray ile üst üste şampiyonluk yaşayan Abdülkerim Bardakçı ile ilgili bir yazı paylaştı.
Guardian'da geçen Konyaspor sözleri!

İngiltere'nin en büyük markalarından Guardian, Konyaspor'dan geçen sezon ayrılan ve Galatasaray ile üst üste şampiyonluk yaşayan Abdülkerim Bardakçı ile ilgili bir yazı paylaştı. Yazıda Konyaspor'dan bahsedildi, "Bardakçı Konyaspor akademisinde yetişti ancak mütevazı kulüp tarafından beğenilmedi ve alt liglerde birçok kez kiralık olarak forma giydi. Stoper ancak 25 yaşında ilk on bire girebildi"

abdulkerim-konyaspor.jpg

"CRİSTİANO RONALDO HAYRANI"

Yazı şöyle devam etti, " Fenerbahçe ve Galatasaray 2022 yazında onun imzası için savaştı, Galatasaray kazandı ancak taraftarların beklentileri yüksek değildi çünkü birçok Türk insanı yerli savunmacılara pek güvenmiyor ve yabancıları tercih ediyor. Ne kadar da yanıldılar. Bardakçı, üst üste iki şampiyonluk kazanan Galatasaray'ın en iyi defans oyuncusuydu ve geçen yıl milli takıma çağrıldı. Dünya Kupası'nda Portekiz'i destekleyen bir Cristiano Ronaldo hayranı olan Bardakçı, 22 Haziran'da Dortmund'da idolüyle aynı sahayı paylaşmaktan mutluluk duyacaktır."
abdulkerim-gs.jpg
guardian.png

 Muhabir