Gaziantep-Konyaspor, Galibiyet şifresi!

Galibiyete ihtiyacı olan iki takımın maçında teknik direktörlerin dikkat etmesi gereken dakikalar belirlendi. Buna göre yeşil beyazlılar için galibiyet kondisyondan geçiyor. Ev sahibi takım ligde attığı gollerin yüzde 56'sını son 10 dakikada buluyor. İşte ayrıntılar...
Gaziantep-Konyaspor, Galibiyet şifresi!

Gaziantep FK ve Konyaspor, Trendyol Süper Lig 10. haftada pazar günü karşı karşıya gelecekler. Galibiyete ihtiyacı olan iki takımın maçında teknik direktörlerin dikkat etmesi gereken dakikalar belirlendi. Buna göre yeşil beyazlılar için galibiyet kondisyondan geçiyor. Ev sahibi takım ligde attığı gollerin yüzde 56'sını son 10 dakikada buluyor. Güney ekibi maçların son dakikasında sevinç yaşıyor.

iran-2.jpg

ŞİFRE KONDİSYON

Buna karşın ev sahibi takım en çok gol yediği dakikalar incelendiğinde bölümler eşit olarak paylaşılmış bulunuyor. Kırmızı siyahlılar 41-50 dakikalar arasında hiç gol yemediği görülüyor. Konyaspor ise en çok 41 ila 50. dakikalarda kalesini kapatmakta zorlanıyor. (yüzde 31) Anadolu Kartalı'nın en çok gol attığı dakikalar rakibiyle aynı durumda. Ali Çamdalı'ın öğrencileri golleri 81-90'da goller buluyor. (yüzde 40)

 Muhabir