Galatasaray, Kasımpaşa ile 3-3 berabere kaldı

Süper Lig'in 7. haftasında Kasımpaşa'yı konuk eden Galatasaray, 3-0 öne geçtiği karşılaşmada rakibiyle 3-3 berabere kaldı.
Galatasaray, Kasımpaşa ile 3-3 berabere kaldı

Galatasaray, Trenyol Süper Lig'in 7. haftasında Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. 3-0 öne geçen sarı-kırmızılı takım, rakibiyle 3-3 berabere kaldı ve bu sezon ligde ilk kez puan kaybetti.

OSIMHEN'DEN 8 DAKİKADA 2 GOL

Galatasaray'ın yıldız forveti Victor Osimhen, sarı-kırmızılı takımdaki ilk gollerini Kasımpaşa'ya attı. Osimhen, karşılaşmanın 20 ve 28. dakikalarında takımını 2-0 öne geçiren golleri kaydetti Daha önce de 3 asisti bulunan Nijeryalı golcü, Galatasaray formasıyla çıktığı 4 maçta 5 gole direkt etki etti. Golcü futbolcu, attığı ilk golün ardından sırtında "Finally (Sonunda)" yazan bir Galatasaray formasını tribünlere gösterdi.

ICARDI SAHNEYE ÇIKTI

Sarı-kırmızılı takımın bir diğer yıldız golcüsü Mauro Icardi de 34. dakikada sahneye çıktı. Jakobs'un asistiyle fileleri bulan Arjantinli forvet, golün ardından klasikleşen sevincini yaptı. Icardi'ye Victor Osimhen de eşlik etti.

FALL FARKI 2'YE DÜŞÜRDÜ

Kasımpaşa, ilk yarının son dakikalarında farkı 2'ye indirdi. Mamadou Fall, 44. dakikada attığı güzel golle skoru 3-1'e getirdi. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skorunu belirledi.

OSIMHEN OYUNA DEVAM EDEMEDİ

Karşılaşmada 2 gol kaydeden Victor Osimhen, ilk yarının son bölümünde topsuz alanda kendini bir anda yere bıraktı ve değişiklik işareti yaptı. 45. dakikada sağlık heyeti ile konuşan Osimhen, tekrar sahaya döndü. Arka adalesinde sertlik hisseden ve kendini deneyen Nijeryalı golcü, riske edilmemek için oyundan alındı ve yerini Dries Mertens'e bıraktı.

KASIMPAŞA'NIN PENALTIDAN ATTI

50. dakikadaki penaltısı VAR incelemesinin ardından iptal edilen Kasımpaşa, dakikalar 83'ü gösterdiğin farkı 2'ye indirdi. Haris Hajradinovic, kazanılan penaltıda topu ağlara gönderdi ve skor 3-2'ye geldi.

KASIMPAŞA PUANI KOPARDI

Kasımpaşa 90+5. dakikada Nuno Da Costa ile 3. golü buldu ve zorlu deplasmandan 3-3'lük skorla ayrılarak 1 puanı kopardı. 6'da 6 yapan Galatasaray ise ligde ilk kez puan kaybetti.

Kaynak:HABER MERKEZİ