Fatih Özgökçen: Taraftarımızı özledik, sabırsızlıkla seyircili günleri bekliyoruz

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, "Taraftarımızı özledik. İnanıyoruz ki, taraftarımız da takımımızı özlemiştir. Sabırsızlıkla sahamızda seyircili maç seyretme günlerinin gelmesini bekliyoruz" dedi.
Fatih Özgökçen: Taraftarımızı özledik, sabırsızlıkla seyircili günleri bekliyoruz

Başkan Özgökçen, "Genel kurulumuz tüm delegelerimizin katılımıyla oldukça kalabalık gerçekleşti. Teşekkür ediyoruz. Arzu ettiğimiz birlik ve beraberlik kanaatimce genel kurulda sağlanmış oldu. Önceki başkanlarımız da teveccüh etti, genel kurulumuza katıldı. Bu açıdan kendilerine de teşekkür ediyorum. Konyaspor'umuz şehrimizin bir markası. Bu markayı da en üst düzeyde taşımak hepimizin görevi. Sadece genel kurul bize görev tevdi etti. Bu resmi olarak tevdi edilmiş bir görev. Bunun yanı sıra bir de filli olarak görev söz konusu. Burada şehrimizin tüm STK'ları, belediyelerimiz, şehirde yaşayan herkes Konyaspor'umuza katkı sağlayacaktır. İnancımız da bu yöndedir. Biz bu amaçla transferleri yapma, kulübümüzün geleceğini daha iyi yerlere taşıma adına çalışmalar yapacağız inşallah" ifadelerini kullandı.

fatih-ozgokcen.JPG

'KULÜPLERE DESTEK MECBURİDİR'

Futbolun ayakta kalabilmesi için kulüplere desteğin mecburi olduğunu vurgulayan Başkan Özgökçen, "Pandemi süreci kimsenin beklemediği belki de yüz yılda bir yaşanan hadisedir. Fakat Anadolu kulüplerinin gelirleri de belli. Bu gelirlerin biraz düşmesi kulüplerin yaşama noktasında sıkıntılara sebep oluyor. Bunu şekillendirmek lazım. Kulüplere futbolun ayakta kalabilmesi adına farklı desteklerin de olması mecburidir. Bu noktada belki daha detaylı çalışmalar yapılabilir. Bu çalışmalarla birlikte inanıyoruz ki, Türk sporu, kulüplerimiz daha da iyi yerlere gelecektir. Tabi taraftar sporun olmazsa olmazı. Geçen sene taraftar alınmadı ve çok sessiz ortamda sessiz maçlar oldu. Biz taraftarımızı özledik. İnanıyoruz ki, taraftarımız da takımımızı özlemiştir. Sabırsızlıkla sahamızda seyircili maç seyretme günlerinin gelmesini bekliyoruz" şeklinde konuştu.