Emniyet Müdürü Maksut Yüksek: Kimsenin olmadığı yerde bizler varız

Konya’nın huzur şehri olduğunu hatırlatan İl Emniyet Müdürü Maksut Yüksek, “Konya’nın huzuru ve güveni adına üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Bütün ekip arkadaşlarımızla birlikte 7 gün 24 saat sahada, Konya’yı güzelleştirmeye çalışıyoruz. Konya, güzellikleri hak eden bir şehir” diye konuştu.

Emniyet Müdürü Maksut Yüksek: Kimsenin olmadığı yerde bizler varız

HUZUR VE GÜVEN ORTAMINI KORUYACAĞIZ

Konya İl Emniyet Müdürü Maksut Yüksek, gazetemizi makamında ağırladı. Genel Yayın Yönetmenimiz Lokman Koyuncuoğlu ve gazetemiz yazı işlerinin katıldığı ziyarette konuşan Yüksek, “Kadim medeniyetimize ışık tutan kültürel değerleri ve tarihi mirası ile geçmişten geleceğe köprü olan Konya’mıza hizmet etmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşıyorum. Konya’daki bu huzur ve güven ortamını korumak için var gücümüzle çalışıyoruz. Rabbim inşallah burada birlikte, huzur içerisinde çalışmayı ve yaşamayı nasip etsin. Bizim yaptığımız iş de sizin yaptığınız iş de çok kutsal” dedi.

whatsapp-image-2025-03-03-at-15-36-31.jpeg

KONYA DAHA GÜVENLİ VE HUZURLU OLACAK

Konya’nın her bir noktasının daha güvenli ve huzurlu hale getirilmesi için bütün ekip arkadaşlarıyla birlikte 7 gün 24 saat sahada olduklarını belirten Emniyet Müdürü Yüksek, “Konya’mızın Huzuru için suç ve suçluyla etkin mücadele edilmesi adına güvenlik hizmetlerini en üst düzeye taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz. Kimsenin olmadığı yerde bizler varız. Umutların tükendiği noktada biz bulunuyoruz. Konya’nın huzuru ve güveni adına üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Bu konuda basınımızla birlikte çalışmaya da hazırız” diye konuştu.

 Yazı İşleri Müdürü