Ekrem Coşkun Etlekmek görkemli törenle hizmete açıldı

Konya’nın önde gelen markalarından biri olan Ekrem Coşkun Döner, yeni konseptiyle Ekrem Coşkun Etlekmek’i Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda hizmete açtı. Firma Genel Müdürü Mehmet Ali Görmel sloganlarının, “Konya'da hayat etlekmekle başlar, etlekmekle biter” olduğunu söyledi.
Ekrem Coşkun Etlekmek görkemli törenle hizmete açıldı

Ekrem Coşkun Etlekmek, Konya Büyükşehir Stadyumu içinde, düzenlenen görkemli törenle hizmete açıldı.

ekrem-coskun-etlekmek-2.jpg

Açılış törenine Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen ve yöneticiler, önceki dönem başkanları ve yöneticileri, Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Sportif Direktör Adnan Erkan, futbolculardan Abdülkerim Bardakcı, Adil Demirbağ, Sokol Cikalleshi, Zymer Bytyqi, Ahmet Karademir ve Ekrem Kayılıbal ile Konya iş ve sanayi dünyasından çok sayıda isim katıldı.

ekrem-coskun-ekrem-coskun-etlekmek.jpgEkrem Coşkun

‘ULUSLARARASI DÜZEYDE BİR MARKA OLDU’

Ekrem Coşkun markasının dünya çapında tanınmaya başladığını ve uluslararası bir marka olduğunu dile getiren Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Ekrem Coşkun, Konya için bir markaydı ama daha sonra Türkiye'de ve şimdi de uluslararası düzeyde bir marka oldu. Daha da büyüyecek inşallah. En çok hoşuma giden Ekrem Coşkun dediğinizde renkleridir. Hakikaten Türkiye'ye Konyaspor renklerini tanıttı. Kendisi Konyaspor'umuzun Türkiye'de ve dünyada elçisi oldu. Bu anlamda kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Bu tesisimizin artarak, bereketli bir şekilde Konya'mıza, ülkemize hizmet etmesini temenni ediyorum. Bizler de kendisinin her zaman destekçisi olmaya devam edeceğiz inşallah” ifadelerini kullandı.

hasan-kilca-ekrem-coskun-etlekmek.jpgHasan Kılca

‘DOĞRU TELAFFUZU ETLEKMEKTİR’

Konya’nın tescilli yiyeceği olan etlekmeğin doğru telaffuzunda i harfinin olmadığını dile getiren AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, “Ekrem Coşkun hakikaten bir markadır. Ben Ankara'da aracımla şehrin kuzeyine, güneyine, doğusuna, batısına gittiğimde Ekrem Coşkun ismini, tabelasını gördüğüm zaman bir Konyalı olarak iftihar ediyorum. Geçtiğimiz yıl kendisini yerinde ziyaret etmiştim. Hakikaten renkleriyle, kalitesiyle bir artı özellik, şehrimize bir katma değer meydana getirdi. Kendisini gönülden kutluyorum. Telaffuz ederken bazen kibarlık olsun diye etliekmek yapıyor diyorlar. Fakat adı 'i' harfinin düşürülmesiyle doğrudan etlekmektir. Bu konseptin de inşallah Ekrem Coşkun Döner gibi başarılar kazanmasını, şehrimizi bu anlamda da en güzel biçimde temsil etmesini diliyorum” dedi.

haci-ahmet-ozdemir-ekrem-coskun-etlekmek.jpg
Hacı Ahmet Özdemir

‘ÜNÜ ÜLKEMİZİN SINIRLARINI AŞTI’

Ekrem Coşkun markasının ününün Türkiye sınırlarını aştığını dile getiren Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen, “Ekrem Coşkun ismiyle müsemma, Konyaspor sevdasıyla maruf, çok önemli bir şahsiyet. Döner markasını hem ülkemize hem şehrimize yeni bir tat olarak sunan bir kişi. Almanya'ya bir seyahatimizde Berlin büyükelçimiz Ekrem Coşkun buraya bir döner dükkanı açacak tanıyor musunuz dediği zaman orada anladık ki ünü haklı bir şekilde ülkemizin sınırlarını da aşmıştır. Kendisine bu noktada tekrar başarılar diliyorum. Etlekmek noktasında da biz bu konuyla iştigal ettiğini bilmiyorduk. Hilmi Kulluk ağabeyimiz bir gün siz hiç Ekrem Bey'in etlekmeğini tattınız mı dedi. Biz de bilmediğimizi söyledik. Öncelikle dostlarına kendi reçetesiyle bunu sunuyormuş. Bir gün bizi de davet ettiler. Memnuniyetle icabet ettik. Gördük ki hakikaten çok lezzetli bir etlekmek yapıyor. Daha sonra stadyumumuzda bulunan boş, işletilmeyen restoranımızı kendisinin işletebileceğini, tüm imar işlerinin kendisi tarafından yapılması kaydıyla, belirli bir kira mukabilinde oranın işletilebileceği istişareler noktasında oluştu. Kendisi de bugün görüyoruz ki çok güzel bir şekilde imar ve ihya ettiği bu restoranı Konya'mıza kazandırdı. Bu noktada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı, bereketli, bol kazançlar temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

fatih-ozgokcen-ekrem-coskun-etlekmek.jpg
Fatih Özgökçen


‘KONYA’DA HAYAT ETLEKMEKLE BAŞLAR ETLEKMEKLE BİTER’

Ekrem Coşkun Döner Genel Müdürü Mehmet Ali Görmel ise, “Ekrem Coşkun Döner bugün geldiği noktada Türkiye'nin her yerinde yaklaşık 250 şubesiyle hizmet vermektedir. Konya'mızın medarı iftiharı bir markası haline gelmiştir. Herkesin malumu marka olmak kolay değildir. Ancak Ekrem Coşkun Döner çok kısa sürede ürün kalitesi ve fiyat performansıyla birlikte ülkemizin her yerinde milyonlarca vatandaşımıza ulaşmıştır. Halkın markası olmuştur. Ekrem Coşkun Döner'den aldığımız güç ve tecrübeyle yeni bir konseptin açılışı arefesindeyiz. Konya için etlekmek bir markadır. Biz de bu markayı yüceltmek ve korumak adına bir başlangıca imza atmış bulunuyoruz. Konya'nın benzersiz lezzetini, Konya'nın ortak mirası olan stadımızda yeşil ile buluşturup halkımıza hizmet vermek için bu açılışımızı yapıyoruz. Sloganımız Konya'da hayat etlekmekle başlar, etlekmekle biter. İnşallah bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmek için hizmet vereceğiz. Açılışımızın hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

mehmet-ali-gormel-ekrem-coskun-etlekmek.jpg
Mehmet Ali Görmel

ekrem-coskun-etlekmek-5.jpg

ekrem-coskun-etlekmek-6.jpg

ekrem-coskun-etlekmek-7.jpg

ekrem-coskun-etlekmek-9.jpg

ekrem-coskun-etlekmek-1.jpg

ekrem-coskun-etlekmek-3.jpg

ekrem-coskun-etlekmek-4.jpg

ekrem-coskun-etlekmek-10.jpg

ekrem-coskun-etlekmek-11.jpg

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ