Çağdaş Atan'ın Konyaspor kariyeri

Bugün Konyaspor'un rakibi olacak olan Kayserispor'da tanıdık bir sima dikkat çekecek. Sarı kırmızılıların Teknik Adamı Çağdaş Atan, yardımcı antrenör olarak Sergen Yalçın ile birlikte Konyaspor'da çalışmıştı. Atan, bu sefer rakip hoca olarak Konyaspor'a konuk olacak.
Çağdaş Atan'ın Konyaspor kariyeri

Süper Lig'de 33. haftada Konyaspor'un rakibi olacak Kayserispor'da Teknik Direktörlük yapan Çağdaş Atan yeşil beyazlı renklere uzak değil. Bu yıl ortaya koyduğu futbolla takdir toplayan sarı kırmızılılarda görev yapan Genç Teknik Adam, 2017-2018 yılında Anadolu Kartalı'nda görev yapan Sergen Yalçın'ın yardımcısı olarak çalıştı. Yardımcı Antrenör olarak 24 maça çıkan Çağdaş Atan, 20 Haziran 2018 yılında Konyaspor ile yolları ayrıldı ve Sergen Yalçın ile birlikte Alanyaspor'a geçti.

cagdas-atan.jpg

Çağdaş Hoca pro- lisans aldıktan sonra 1. adam olarak 2020-2021 Sezonunda Alanyaspor'da çalıştı. Atan daha sonra Kayserispor'un başına geçti ve 34 müsabakada 1.59 puan topladı. Kayserispor ligde 6. sırada yer alıyor. Konyaspor-Kayserispor maçı bugün saat 16:00'da Konya Stadyumu'nda oynanacak

atan.jpg

 Muhabir