Bugünün yol durumu (6 Temmuz 2024)

Bugün (6 Temmuz 2024 Cumartesi) hangi yollarda çalışma olduğu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Haberimizde Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bülteni yer alıyor.
Bugünün yol durumu (6 Temmuz 2024)

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre bugün çalışma yapılacak yolların bilgisi şöyle:

1- İzmir Çevre Otoyolunun Işıkkent-Pınarbaşı bağlantı kollarında 04.07.2024-09.07.2024 tarihlernde 23:00-05:00 saatleri arasında aydınlatma direklerinin montaj çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapatılacağından dolayı trafik akışı diğer bağlantı kolları üzerinden yapılacaktır. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

2- Aydın Çevre Otoyolunun Denizli istikameti Muğla Ayr.- kolu 8.km.sinde yapılacak olan üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle 01.07.2024-15.07.2024 tarihleri arasında araç trafiğine kapatılarak ulaşım alternatif güzergahlardan sağlanmaktadır.

3- TAG Otoyolunun 97-101.km.leri Adana Doğu Kavşağı-Misis Kavşağı arasında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Osmaniye istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Adana istikametinden iki yönlü olarak kontrollü olarak sağlanmaktadır.

4- Aydın-Denizli Otoyolunun K1 kolu (Pamukkale Kavşağı ) 1-2.km.leri arasında bakım onarım çalışmaları nedeniyle Aydın-Denizli istikameti otoyol katılım kolu trafiğe kapatılarak ulaşım Aydın-Denizli istikametinde K2 Pamukkale katılım kolundan sağlanmaktadır

5- Salihli- Kula-Uşak yolunun 30-34.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

6- Havza-Merzifon yolunun 56-58.km.leri arasında üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun bir bandı kapatılmış olup, ulaşım bölünmüş yolun diğer bandından iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

7- İnebolu-Küre-Kastamonu yolunun 27-33.km.leri arasındaki asfalt sathi kaplama çalışmaları nedeniyle yolu kullanacak sürücülerin dikkatli seyretmeleri, trafik işaretlerine ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.

8- Dazkırı-Dinar yolunun 0-5.km.leri arasında menfez yapım çalışmaları nedeniyle trafik Dazkırı-Dinar istikametinde iki yönlü olarak sağlanmaktadır. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmesi gerekmektedir.

9- Zara-İmranlı-Kızıldağ yolunun 37-43.km.leri arası PMT ve sathı kaplama çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmesi gerekmektedir.

10- Emirdağ-Bolvadin-Çay yolunun 23-24.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

 Muhabir