Bugünün yol durumu (21 Temmuz 2024)

Bugün (21 Temmuz 2024 Pazar) hangi yollarda çalışma olduğu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Haberimizde Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bülteni yer alıyor.
Bugünün yol durumu (21 Temmuz 2024)

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre bugün çalışma yapılacak yolların bilgisi şöyle:

1- TAG Otoyolunun 1-3.km.leri arası Fırat Viyadüğü yaklaşım ayaklarında oluşan hasarların giderilmesi amacıyla güçlendirme ve tahkimat İşleri kapsamında Fırat Viyadüğü genleşme derz onarımı yapılması nedeniyle Güney Taşıma Gaziantep Yönü trafiğe kapatılacaktır. Bahse konu yol kapatması yapılan otoyol kesiminde trafik her iki yönden kontrollü olarak verilecektir.

2- Aydın Çevre Otoyolunun Denizli istikameti Çine-Muğla Ayr.- kolunun devamındaki Aydın-Muğla yoluna bağlantıyı sağlayan kol trafiğe kapatılacak olup, ulaşım alternatif güzergahlardan sağlanmaktadır.

3- TAG Otoyolunun Osmaniye Batı Kavşağı-Toprakkale Kavşağı 0-1.km.leri arasında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle 18.07.2024 tarih 17:30'dan itibaren bant aktarımı yapılmış olup, ulaşım Gaziantep istikametinden iki yönlü ve kontrollü şekilde sağlanmaktadır. Ayrıca Toprakkale gişesi giriş-çıkış kavşak kolları da üstyapı onarım çalışması nedeniyle trafiğe kapatılmıştır.

4- Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi Malkara-Çanakkale (1915 Çanakkale Köprüsü dahil) Kesimi Otoyolunun Gelibolu Güney Kavşağı-Lapseki Kavşağı Kesimi 1-3.km.leri arasında 1915 Çanakkale Köprüsü ve yaklaşım viyadükleri üzerinde bakım-onarım çalışması nedeniyle her iki yönde çalışma programına sağ veya sol şeritler trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden sağlanmaktadır.

5- İstanbul-Ankara yolunun 36-38.km.leri arasında yolun Sakarya yönü trafiğe kapatılarak ulaşım Ankara yönünden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.

6- Bartın-Safranbolu yolunun 2-15.km.leri arasında 21.07.2024 tarihinde saat 09:00 dan itibaren asfalt sathi kaplama çalışmalarına başlanacaktır. Yolu kullanacak sürücülerin dikkatli seyretmeleri, trafik işaretlerine ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.

7- Nevşehir-Ürgüp yolunun 20-25.km.leri arasında yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

8- Ankara-Çankırı yolunun 13-16.km.leri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları ve kazı çalışmalarından dolayı mevcut yola taş, kaya v.b. malzemelerin düşme riskine karşı dikkatli ve tedbirli olarak seyretmeleri gerekmektedir.

9- Çanakkale-Ezine yolunun 15-19.km.leri arasında heyelan ıslah çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

10- Köse-Bayburt yolunun 33.km.sinde (Bayburt Üniversitesi Mevkii) yaya üst geçidi yapım çalışması nedeniyle her iki yönde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Karayolları Genel Müdürlüğü yol durumu bülteni bültenine göre kapalı yol bulunmuyor.

 Muhabir