Başkan Pekyatırmacı'nın hızına yetişilmiyor

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı'nın hızına yetişilmiyor.Öğlen Konya'da ikindi Adana'da olan başkan Pekyatırmacı'nın temposu hayran bırakıyor.
Başkan Pekyatırmacı'nın hızına yetişilmiyor

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı,Konya'nın köklü eğitim kurumlarından olan Merkez İmam Hatip Lisesi'nin 64 derslikli yeni yapımının temel atma törenine katıldı.

Başkan Pekyatırmacı yaptığı paylaşımda; "Açıldığı yıllarda Türkiye'nin 7 İmam Hatip Okulundan biri olan “Konya Merkez İmam Hatip Lisesi”nin yeni binasının temel atma törenini dualarla gerçekleştirdik. Hem şehrimiz için hem de eğitim hayatımızda önemli bir yere sahip olan okulumuzun temel atma töreninin hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

gzcxr9fxoaarr3x.jpg

SÜRÜ İNSANSIZ HAVA ARACI KATEGORİSİNDE UAC-TEAM SGM TAKIMIMIZ TÜRKİYE 1.’Sİ OLDU

Yoğun temposunun ardından TEKNOFEST 2024 ödül töreni için Adana'ya gitti.

GSB Selçuklu Gençlik Merkezinden 8 teknoloji takımından 6 tanesinin finallerde yarışarak ödül aldığına değinen Başkan Pekyatırmacı; "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla gerçekleşen TEKNOFEST 2024 Ödül Töreni için Adana’dayız. 788.161 takım ve 1.630.000 yarışmacının katıldığı TEKNOFEST 2024’te paydaşımız olan GSB Selçuklu Gençlik Merkezimizle birlikte destek sağladığımız 8 teknoloji takımımızdan 6 tanesi finallerde yarışma imkanına sahip oldu. Sürü İnsansız Hava Aracı kategorisinde UAC-Team SGM takımımız Türkiye 1.’si olurken İnsansız Deniz Aracı kategorisinde SGM Gökturan takımımız Türkiye 2.’ncisi, Hava Savunma kategorisinde ise SGM Gökturan takımımız Türkiye 4.‘üncüsü oldu. TEKNOFEST 2024’e katılım sağlayarak başarılarıyla bizleri gururlandıran Selçuklu Gençlik Meclisi Teknoloji Takımlarımızdaki genç kardeşlerimi tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

gzdkuohwaaaxsev.jpg