Başkan Özbek, Konyaspor maçını unutmadı!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, katıldığı bir programda geride kalan sezonu değerlendirdi. Başkan Özbek unutamadığı maçları ifade ederken, geçen sezon Konyaspor'un sarı kırmızılıların 14 maçlık galibiyet serisini bitirdiği maçı dile getirdi. Anadolu Kartalı 5 maçlık gol atamama serisini bitirmişti.
Başkan Özbek, Konyaspor maçını unutmadı!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, katıldığı bir programda geride kalan sezonu değerlendirdi. Başkan Özbek unutamadığı maçları dile getirdi. Özbek, "2023-2024 sezonunda en çok üzüldüğüm maç 31. haftada oynadığımız Hatayspor ile geçen sezonki deplasmanda mücadele ettiğimiz Konyaspor maçı. En sevindiğim maç ise Manchester United'ı deplasmanda yendiğimiz maç" diye konuştu.

zbek.jpg

NE OLMUŞTU?

Galatasaray, Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'ndaki ev sahibi ekip 2-1'lik skorla kazandı. Konuk takım 1-0 öne geçtiği maçı Soner ve Oğulcan'ın golleriyle kaybetmişti. Bu sonucun ardından Galatasaray'ın ligdeki 14 maçlık galibiyet serisi sona erdi. Stanojevic yönetiminde Konyaspor 5 maç sonra ilk galibiyetini kazandı.
ogulcan.webp

 Muhabir