Başkan Angı konuştu! AK Parti Konya’da süreç başlıyor

AK Parti’de 8. Olağan Kongre sürecinin başladı. Konya’daki kongre süreci hakkında bilgi veren İl Başkanı Hasan Angı, gündeme dair de önemli açıklamalar yaptı.
Başkan Angı konuştu! AK Parti Konya’da süreç başlıyor

AK Parti’de 8. Olağan Kongre sürecinin başladığını söyleyen AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, “Cumartesi Güneyınır ve Akören’de kongrelerimiz başlıyor. Aralık sonuna kadar kongreleri tamamlayacağız. Daha sonra da il kongrelerimiz ve genel merkez kongremiz yapılacak. Kongre süreçlerine paralel olarak geçtiğimiz günlerde başlayan Türkiye Buluşmaları’yla bakanlarımız, milletvekillerimiz ve teşkilatlarımız sahadaydı. Sahada vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dinledik. AK Parti’nin kimliğine, kişiliğine yakışan çalışmalar yapmaya çalıştık. Sayın hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. İlk günden itibaren AK Parti’ye hep destek oldular, Sayın Cumhurbaşkanımıza olan muhabbetlerini hep gösterdiler” dedi.

whatsapp-gorsel-2024-10-15-saat-11-13-57-17e0c655.jpg

Gözü dönmüş bir İsrail yönetimi var

Gazze’deki katliamlara da değinen Angı, “Gözü dönmüş bir İsrail yönetimi var. Vicdanlar kurudu, bütün makyajlar döküldü. Pek çok ülke İsrail’in yanında yet aldı. BM gibi kuruluşların içlerinin ne kadar boş olduğu görüldü. Önce Gazze, sonra Lübnan dün gece de Suriye vuruldu. Bu nereye kadar devam edecek? İklim değişikliği, karbon salınımı gibi bir çok ayrıntının hesap edildiği dünyada; çocukların katledilmesi, alt yapıların yok edilmesi konusunda kimsenin sesi çıkmıyor. Çevreciler, insan hakları temsilcileri neredeler? Etrafımız ateş çemberi. Bize düşen, her türlü savunma mekanizmasını büyütmek ve vatan savunmasında en ufak bir boşluk bırakmayacak şekilde çalışmaktır. Tarihin bize getirdiği sorumlulukla bize düşman olanları bir değil bir kere düşünmek zorundayız” dedi.

Ayrıntılar gelecek…

 Yazı İşleri Müdürü