Bakan Yerlikaya'nın acı günü...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın amcası vefat etti.
Bakan Yerlikaya'nın acı günü...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın 'nın amcası, önceki dönem Konya milletvekillerinden İlhan Yerlikaya'nın babası Mehmet Yerlikaya vefat etti.

Yeni Haber Gazetesi olarak merhum Yerlikaya'ya Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine sabır ve başsağlığı dileriz.

hafiz-mehmet-yerlikaya.jpg

Başsağlığı mesajları

"İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya'nın amcası, önceki dönem milletvekillerimizden İlhan Yerlikaya'nın babası Mehmet Yerlikaya'nın vefatını üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekânı Cennet olsun."

Hasan Angı - AK Parti Konya İl Başkanı

"Önceki dönem Konya milletvekili İlhan YERLİKAYA'nın babası ve İç İşleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın amcası olan Hafız Mehmet Yerlikaya’nın vefat haberini aldım. Rabbimiz Cennetiyle cemaliyle müşerref kılsın. Kederli aile efradına sabrı cemil niyaz ediyorum."

Ali Yüksel - Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi / Konya Milletvekili

"Vefat haberini öğrendiğimiz, İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya'nın amcası, önceki dönem Konya milletvekillerimizden İlhan Yerlikaya'nın babası Mehmet Yerlikaya'ya Cenab-ı Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun."

Selçuk Öztürk - Konya Ticaret Odası Başkanı

 Muhabir