Bakan Tunç'tan 'Kayseri' açıklaması

Bakan Tunç, Kayseri’deki çocuk istismarı olayıyla ilgili gözaltına alınan şüpheli şahsın tutuklandığını açıkladı.
Bakan Tunç'tan 'Kayseri' açıklaması

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde meydana gelen çocuk istismarı olayıyla ilgili gözaltına alınan şahsın çıkarıldığı mahkemece tutuklandığını açıkladı.

Bakan Tunç ayrıca Suriyeli sığınmacılar üzerinden milletimizin birliğini ve ülkemizin huzurunu bozmaya yönelik faaliyetler ile sosyal medya üzerinden yapılan provokatif girişimler ile asılsız iddialarla ilgili Cumhuriyet Başsavcılıkları tarafından soruşturmaların sürdüğünü kaydetti.

ÇOCUK VE AİLESİ DEVLET KORUMASI ALTINDA

Çocuk ve ailesinin devletin koruması altında olduğunu vurgulayarak Türkiye Cumhuriyeti'nin bir hukuk devleti olduğunun altını çizen Bakan Tunç, "Bağımsız ve tarafsız Türk yargısı, kanunlar çerçevesinde gerekli cezaları uygulamaktadır." dedi.

"Ayrımcılık yaparak, ötekileştirerek ve nefret dili kullanarak milletimizin arasına nifak tohumları ekmek isteyenler asla amacına ulaşamayacaktır." ifadelerini kullanan Bakan Tunç, "Aziz milletimiz, sağduyulu davranarak ülkemizi karıştırmak isteyenlere asla müsaade etmeyecektir." açıklamasında bulundu.

Bakan Tunç'un konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle;

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde meydana gelen çocuk istismarı olayıyla ilgili Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüpheli şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştır. Çocuk ve ailesi ise devletimizin koruması altındadır.

Kaynak:HABER MERKEZİ

Etiketler :