Bakan Memişoğlu’ndan Konya’ya övgü dolu sözler!

Bakan Memişoğlu, gerçekleştirdiği Konya ziyaretinde Ekrem Karakaya Sağlıklı Hayat Merkezi’nde sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi.
Bakan Memişoğlu’ndan Konya’ya övgü dolu sözler!

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Konya’yı ziyaret etti. Bakan Memişoğlu, Konya Valiliği ziyareti ardından AK Parti İl Başkanlığı’nda protokol ve kurul üyeleriyle ile bir araya geldi. Daha sonra ise Ekrem Karakaya Sağlıklı Hayat Merkezi ziyaretinde bulundu.

bakan-memisoglundan-konyaya-ovgu-dolu-sozler-4.jpg

‘KONYA, TÜRKİYE’YE ÖRNEK’

Konya’nın Türkiye’ye örnek şehirlerden biri olduğunu söyleyen Memişoğlu, “Medeniyetimizin en önemli şehirlerinden biri olan Konya’dayız. Bizi misafir eden herkese teşekkür ediyoruz. Konya her konuda Türkiye’ye örnek olmuş bir şehir. Sağlığıyla, eğitimiyle örnek bir şehir. Emek sarf eden herkese teşekkür ediyorum. Burayı yapan ve sağlık hizmetine sunan Karatay Belediyesi’ne teşekkür ediyorum. Çok güzel bir yer oluşturmuşlar. Şehir Hastanesiyle, Üniversite Hastaneleriyle sağlıkta ön planda. İnsanlarımıza hizmet etmek için buradayız. Hizmetkarız. Bu kadar çaba harcayan insanları gördükçe mutlu oluyorum. Milletimize de bize destek verdiği için teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

bakan-memisoglundan-konyaya-ovgu-dolu-sozler-3.jpg

‘3 RİSK VAR’

Türkiye’de 3 büyük riskin olduğunu belirten Memişoğlu, şu sözlerle konuşmasını sonlandırdı;

“Tüm halkımıza buradan seslenmek istiyorum. Bu toplumun 3 riski var. Fazla kilo, alkol bağımlılığı-sigara bağımlılığı ve hareketsizlik. Lütfen dikkatli olalım. Bu konularda hastanelerimizden, hekimlerimizden destek alalım. Herkese sağlıklı günler diliyorum.”

bakan-memisoglundan-konyaya-ovgu-dolu-sozler-1.jpg

Bakan Memişoğlu Konya’daki ziyaretlerine gün içerisinde de devam edecek. Program akışı ise şu şekilde olacak: Esnaf ziyareti, Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na ziyaret, sunum, Konya Şehir Hastanesi’ne ziyaret.

 Muhabir