Bakan Kurum'dan atamalara ilişkin açıklama

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Resmi Gazete'de yayımlanan atamamlara ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.
Bakan Kurum'dan atamalara ilişkin açıklama

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığında üst kademe kamu yöneticiliklerinde görevden almalar ve atamalar yapıldı. Karara göre, Bakan Yardımcıları Vedad Gürgen ve Refik Tuzcuoğlu dahil toplamda 9 kişi görevden alındı. Bakan Yardımcılıklarına Ömer Bulut ve Burak Demiralp atandı, toplamda 18 üst düzey yönetici atandı.

"KOŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Bakan Kurum atamalarla ilgili olarak sosyam medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda, "Cumhurbaşkanımız imzasıyla bu gece Resmi Gazete’de yayımlanan Bakanlığımız bünyesindeki atama kararları ülkemize, milletimize hayırlı uğurlu olsun. Bugüne kadar canla başla çalışan tüm bürokratlarımıza verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni ekip arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Önceliğimiz deprem bölgesi olmak üzere 81 ilimizin her köşesinde çalışmaya, koşmaya devam edeceğiz." ifadelerine yer verdi.

Kurum, atamam kararlarını da duyurdu.

bakan-kurumdan-atamalara-iliskin-aciklama.jpg

 Muhabir