Asansör fuarı Konya’ya yakıştı

Asansör malzemeleri üreten Togan Asansör, Konya’da düzenlenen fuardan memnun kaldı. Bu organizasyonun şehre yakıştığını söyleyen Togan Asansör Genel Müdürü Abdullah Yumrutaş, “Fuarın Konya’mızda düzenlenmesi umut verici. Asansörde Türkiye piyasasının büyük bir kısmını Konya karşılıyor. Fuar da şehrimize yakıştı. Devamlı olmasını temenni ediyoruz” dedi.
Asansör fuarı Konya’ya yakıştı

Firmaları hakkında bilgi veren Togan Asansör Genel Müdürü Abdullah Yumrutaş, “Togan Asansör bir aile şirketi. 2016 yılında 5 Bay Asansör olarak başladığı yolculuğunda 2021’in başında Togan Asansör imalat firmasında devam ettik. 5 Bay Asansör kardeşlerimizin ikisinde kaldı. Biz 3 kardeş imalat sektörüne geçtik. Asansör malzemeleri üretiyoruz. Kabin, kapı gibi asansöre dair her şeyin üretimini yapıyoruz. 2024 Konya Asansör Fuarı’nda katılımcı olduk.” ifadelerini kullandı.

togan-asansor.jpg

‘GENİŞ PAZARLARA AÇILMAYI HEDEFLİYORUZ’

İhracata odaklandıklarını ve geniş pazarlara açılmayı hedeflediklerini söyleyen Abdullah Yumrutaş, “Ürünlerimizin yüzde 40’ını ihraç ediyoruz. yüzde 60’ını iç piyasaya gönderiyoruz. Orta Doğu, Kırgızistan, Özbekistan gibi ülkelere ürün gönderiyoruz. Geniş pazarlara açılmayı hedefliyoruz.” dedi.

togan-asansor-005.jpg

‘KONYA’DA ÇOK DEĞERLİ ÜRETİCİLER VAR’

Abdullah Yumrutaş, “Fuarın Konya’mızda düzenlenmesi umut verici. Asansörde Türkiye piyasasının büyük bir kısmını Konya karşılıyor. Şehrimizde çok değerli üretici kardeşlerimiz var. Konya firmaları bu işi başardı. Fuar da şehrimize yakıştı. Devamlı olmasını temenni ediyoruz. Bundan sonra daha da iyi olacak inşallah.” şeklinde konuştu.

togan-asansor-006.jpg

‘TOPYEKÜN KONYA’YA KATKI SAĞLIYOR’

Düzenlene fuarların Konya’ya sağladığı katkıya değinen Abdullah Yumrutaş, “Konya’da fuar düzenlenmesi topyekün şehrimize katkı sağlıyor. Buradan herkes nasipleniyor. Şehrimizden alışveriş yapıyorlar. Yurt dışından da çok sayıda katılımcı bulunuyor. Onlar da şehrimizden memnun kaldı. Bizler de yeni müşteriler edindik, yeni pazarlar oluşturduk. Ziyaretçi sayısından da gayet memnunuz.” diyerek sözlerini noktaladı.

togan-asansor-002.jpg

togan-asansor-004.jpg

togan-asansor-007.jpg

togan-asansor-003.jpg

togan-asansor-001.jpg