Antalyaspor'dan Konyaspor'a yakın takip!

Alternatif futbolcular çıkmadı. 2024-2025 sezonu hazırlıkları devam ederken takımlardaki transfer hareketliliği de baş döndürüyor. Antalyaspor, Konyaspor’un transfer listesine yakın isimlerle ilerlerken, transfer tahtası kapalı olan kırmızı beyazlılar şimdi de Umut Nayir için harakete geçti.
Antalyaspor'dan Konyaspor'a yakın takip!

2024-2025 sezonu hazırlıkları devam ederken takımlardaki transfer hareketliliği devam ediyor. Güney ekibi Antalyaspor, yeşil beyazlıların takip ettiği Moussa Djenepo ile anlaşmasının ardından Polonyalı kanat oyuncusu Kondrad Michalak’a transfer teklifinde bulundu ve forvette Anadolu Kartalı’nın da çok istediği Umut Nayir için girişimi olduğu öğrenildi. Kırmızı beyazlıların transfer listesi yakın ilerliyor.

komsu-takibi.jpg

OYUNCU KARARI BEKLENİYOR

Cenk Tosun’u transfer etmesiyle birlikte takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Umut Nayir için Konyaspor ve Antalyaspor’un yanında Çaykur Rizespor’da futbolcuya talip olduğu öğrenildi. Devre arasında kiralık olarak transfer olduğu Pendikspor ile küme düşen Nayir, İstanbul ekibiyle 18 maçta 5 gol ve 1 asist üretti. Anadolu Kartalı, Umut Nayir için Fenerbahçe ile oyuncunun kararını bekliyor.

 Muhabir