Amirler konuştu, Konyaspor'da kafalar karıştı!
Futbolun idari amirlerinin farklı sözleri kafaları karıştırıyor. Kayserispor-Konyaspor maçının son dakikasında iptal edilen golün ardından TFF ve MHK Başkanları'nın birbirinden farklı yorumları karşılaşmayla ilgili tartışmaları çıkmaza soktu. Taraftar bir şey anlamadı.
Kayserispor-Konyaspor maçında yaşanan gelişmelerin yankıları devam ediyor. Müsabakadan yaklaşık 1.5 ay sonra bir programda açıklama yapan MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu'nun sözleri yeşil beyazlıları tatmin etmedi. Gündoğdu'nun "Pozisyonda sistem tek iskelet gördüğü için çizimi yapıp, animasyon veremedi.Manuel çizgi iki kez çizildi ve ofsayt teyit edildi" sözlerine karşın akıllara Hacıosmanoğlu geldi
"OFSAYT YOK"
TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun bahsi geçen maçla ilgili olarak, "Kayserispor - Konyaspor maçında yabancı VAR hakemi diyor ki teknik elemana; 'Pozisyonu defans oyuncusundan çizme sonuç alamıyoruz, atak oyuncusundan çiz'. Defans oyuncusundan çizersen yanlış oluyor, ofsayt oluyor. Atak oyuncusundan çizersen ofsayt olmadığı çıkıyor. Zaten görüntülerde de ofsayt yok" diye konuşmuştu.
NEDEN 1.5 AY SONRA?
TFF ve MHK Başkanları'nın aynı maçla ilgili farklı yorumlar yapması spor kamuoyunda kafaları karıştırdı. Taraftarlar çizginin neden ısrarla defans oyuncusundan çekildiğini, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'nun sözlerine karşı MHK'den neden farklı bilgilendirme geldiğini ve neden maçın üzerinden 1.5 ay geçtikten sonra Ferhat Gündoğdu'nun açıklama yaptığını merak ediyor. Maçla ilgili tartışmalar devam ediyor.
