Amir, Konyaspor'dan ayrılış sürecini anlattı!

Konyaspor'un eski yıldızı Amir Hadziahmetovic, yeşil beyazlılardan Beşiktaş'a transfer olma süreci ile ilgili yaşanan gelişmeleri aktardı. Amir, Konyaspor- Beşiktaş arasındaki transfer ücretindeki farkı kendisi ödediğini söyledi.
Amir, Konyaspor'dan ayrılış sürecini anlattı!

Konyaspor'un eski yıldızı Amir Hadziahmetovic, yeşil beyazlılardan Beşiktaş'a transfer olma süreci ile ilgili yaşanan gelişmeleri aktardı. Bosnalı oyuncu, Sabah'a verdiği röportajda şu ifadeleri kullandı, "Beşiktaş'tan önce Burnley'den bir teklif almıştım ama Konyaspor o dönem çok fazla para istedi. Hem endişelendim hem de negatif düşündüm. 7 sezondan sonra daha fazlasını hak ettiğimi düşünüyordum"

amir.jpg

"ARADAKİ FARKI ÖDEDİM"

Amir, siyah beyazlılara gelmek için fedakarlık yaptığını ifade etti ve şunları söyledi, "Beşiktaş benim gözümde Türkiye'nin en büyüğüydü. Beşiktaş'a gelmek için her şeyi yaptım. O dönem Konyaspor'un istediği rakam, Beşiktaş'ın teklif ettiğinden daha fazlaydı, arada fark vardı. İşin sonunda bu farkı ben karşılayabileceğimi söyledim. Beşiktaş'a gelmek için aradaki rakamsal farkı kendim ödedim"

amir-001.jpg

Kaynak:HABER MERKEZİ