AliExpress ve Amazon’u 5’e katladı! Nedir bu TEMU?

Temu, ile Türkiye'den alışveriş yapabilirsiniz! Evet biz yaptık. Şimdilik herhangi bir sorun yaşamadık.
AliExpress ve Amazon’u 5’e katladı! Nedir bu TEMU?

TEMU yeni bir trend haline gelmeye başladı. İnanılmaz uygun fiyatlar ile dünyaca tanınmış ünlü markaların muadillerini ve bir çok farklı marka ve ürüne uygun fiyata ulaşabiliyorsunuz.

aliexpress-ve-amazonu-5e-katladi-nedir-bu-temu.png

Yeni bir e-ticaret sitesi olan TEMU’nun İOS/ANDROİD için de uygulaması da mevcut.

Fakat bilmeniz gereken sipariş ettiğiniz ürünler 15-20 gün aralığında geliyor.

aliexpress-ve-amazonu-5e-katladi-nedir-bu-temu-001.png

Tanınmış E-Ticaret Platfomları olan Aliexpress, Etsy, Amazon, Ebay gibi dünyaca ünlü alışveriş sitelerine yeni bir rakip doğdu gibi görünüyor.

TEMU’nun kendisi kadar sloganı da şaşırtıcı “Milyarder Gibi Alışveriş Yap” sloganıyla yola çıkan platform, kullanıcılara uygun fiyatlı ve geniş ürün yelpazesi sunmayı amaçlamaktadır.

aliexpress-ve-amazonu-5e-katladi-nedir-bu-temu-002.png

ARAS KARGO İLE ÇALIŞIYORLAR

Temu, tıpkı Aliexpress gibi Çinli e-ticaret şirketidir. Pazar yeri olarak globale açılan şirket üzerinden verilen siparişler 14 gün içerisinde Türkiye’ye Aras Kargo ile gönderilmektedir. Temu güvenli alışveriş için 3D Secure ve SSL sertifikalarını kullanıyor. Bu da siber güvenlik risklerini ortadan kaldırıyor.

aliexpress-ve-amazonu-5e-katladi-nedir-bu-temu-003.png

TEMU’DA GÜMRÜK ÜCRETİ VAR MI?

Evet Türkiye’den verilen siparişlere evet, vergi eklenmektedir. Aslında yurt dışından aldığınız tüm ürünlere gümrük vergisi ödemek zorundasınız. Temu'da sepetinize eklediğiniz ürüne ek olarak gümrük vergisi otomatik hesabınıza dahil oluyor ve ekstra hiçbir şey yapmıyor ve ekstra vergi ödemiyorsunuz. Ne diyelim internet dünyasına hoş geldin TEMU. Herkese iyi alışverişler dileriz.

 Editör