Konyaspor'un tek avantajı kaldı!

Ligin bitimine kısa bir süre kala ateş hattı ve çevresindeki takımların teknik ekipleri matematik hesapları yapıyor. Potanın bir basamak üzerinde bulunan Konyaspor, son 4 maçın 3 tanesini kendi sahasında yapmanın avantajını kullanmak istiyor.
Konyaspor'un tek avantajı kaldı!

Süper Lig’de bitime dört hafta kala ateş hattı ve çevresinde büyük heyecan yaşanıyor. Potanın bir basamak yukarısında son haftalara giren Anadolu Kartalı, korkulu rüya görmemek için 6-7 puan baremini hedefliyor. Yeşil beyazlılar, Karagümrük’ün puan almasıyla birlikte hata yapma lüksü kalmadı. Konyaspor’un zorlu süreçte bir tek avantajı bulunuyor; iç saha. Rakipler Konya’ya gelecek.

buyuk-avantaj-2.png

37. HAFTAYA KALMASIN

Anadolu Kartalı geride kalan dört maçın üçünü iç sahada yapacak. Şampiyonluk namzeti takımlar haricinde sıralamada 3 puan önde olan Samsunspor da Konya’ya gelecek. Yeşil beyazlılar bu fırsatı kaçırmak istemiyor. Diğer yandan Konyaspor’un fikstürdeki tek dezavantajı ise Kayseri deplasmanı. İç Anadolu derbisinde takım deplasmanda oynayacak.Anadolu Kartalı işi 37. Haftaya bırakmak istemiyor

 Muhabir
Etiketler :