Konyaspor'un dikkat edeceği bölge!

Trendyol Süper Lig’de geride kalan 34. Haftanın raporları çıkartıldı. Konyaspor, gol beklentisinde (XG) son sırada yer alırken, en az şut atan takımlardan bir tanesi oldu. Teknik Direktör Fahrudin Omerovic ile yollar bu istatistikler sonrasında ayrıldı. Ali Çamdalı takımın hücum sorununu çözmeye çalışacak.
Konyaspor'un dikkat edeceği bölge!

Trendyol Süper Lig’de geride kalan 34. Haftanın raporları çıkartıldı. Gol beklentilerine göre Konyaspor haftanın en az gol pozisyonuna giren takımı oldu. Yeşil beyazlılar, 0.34 gol pozisyonuna girdi ve kalesinde 0.35 gol beklentisi oluşturdu. Sivasspor ise sıralamada 19. Sırada kapattı. Ancak maç 1-0 sona erdi. Haftanın en çok gol beklentisi oluşturan (XG) takım C. Alanyaspor ve Trabzonspor oldu.

golcu.jpg

KALE GÖRÜLMEDİ

34. haftanın enlerinde ise en az şut atan takımlar listesinde Konyaspor 2 şutla Sivasspor, Kasımpaşa ve Kayserispor ile birlikte son sırada yer aldı. Anadolu Kartalı’nda puan kaybetmelerinin ardından son haftalardaki kötü oyun, teknik ekibe eleştiri olarak yansımış ve Fahrudin Omerovic ile yollar ayrılmıştı. 35. Hafta 3 Mayıs Cuma günü başlayacak. Konyaspor, 6 Mayıs’ta sahasında Fenerbahçe’yi ağırlayacak.

 Muhabir
Etiketler :