Konyaspor'da sorun bir değil!

Yeşil beyazlılara rahat nefes yok. Konyaspor, Kasımpaşa galibiyeti sonrasında çıktığı iki karşılaşmadan da yenilgiyle ayrıldı ve ateş hattı ile mesafeyi açamadı. Gelecek hafta Fenerbahçe’yi ağırlayacak olan Konyaspor’da iki futbolcu cezalı. Omerovic kadroyu kurmakta yeniden zorlanacak.
Konyaspor'da sorun bir değil!

Konyaspor, Sivas’ta aldığı yenilgiyle birlikte ateş hattı ile arasındaki farkı açamadı ve 34. Haftayı moralsiz kapattı. Son haftalarda pozisyon bulmakta zorlanan Anadolu Kartalı, Alanyaspor ve Sivasspor maçlarını toplam 3 isabetli şutla tamamladı. Fahrudin Omerovic’in talebeleri İstanbulspor’un ardından ligin en az gol atan ikinci takımı ünvanını değiştiremedi. Diğer yandan iki futbolcu cezalı.

agir-tahribat.jpg

LİGİN BOYU DARALDI

Sivasspor maçına kart sınırında çıkan Valon Ethemi ve Bouly Sambou gördükleri kart nedeniyle 35. Haftadaki Fenerbahçe maçında oynamayacaklar. Anadolu Kartalı ligin geride kalan 4 maçında birbirinden zorlu takımlarla oynayacak. Yeşil beyazlılar puan durumunda kendisine yakın Samsunspor ve Kayserispor ile şampiyonluk yarışındaki Fenerbahçe ve Galatasaray ile zorlu maçlara çıkacak.

 Muhabir
Etiketler :