Konyaspor'da Omerovic ayrılığının perde arkası!

Omerovic ile yollar ayrıldı. Konyaspor'da bu sezon 3. teknik adam olarak göreve getirilen Bosnalı Teknik Adam'ın Anadolu Kartalı ile olan hikayesinde Alanyaspor maçı kırılım oldu. Ayrılığın perde arkası böyle gerçekleşti.
Konyaspor'da Omerovic ayrılığının perde arkası!

Konyaspor'da sezona 3. teknik adam olarak getirilen Fahrudin Omerovic ile yollar ayrıldı. Takımın çok sayıda gol yediğini belirtmesinin ardından hamlelerini savunma kurgusuna yapan ve oyun tarzı eleştirilse de puanlar toplamayı başaran Omerovic, Alanyaspor ve Sivasspor maçındaki puan kayıpları, takımın kötü oyunu ve taraftarların tepkisinin ardından yollar ayrıldı. Başkan açıklamalarında mesajı vermişti.

konyaspor-korkmaz.jpg

BAŞKAN, HOCA'YI ELEŞTİRMİŞTİ

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, Trabzonspor maçı sonrasında Omerovic'e iyi futbol değil, puan alınacak futbol istediğini belirttiği açıklamalarının devamında Hoca'nın Alanyaspor maçında yedek kulübesinden çıkmamasını eleştirmiş ve kötü oyun sebebiyle Omerovic ile görüşeceklerini ifade etmişti. Konyaspor'un Sivasspor maçındaki oyunu ve son dakikada yenilen gol teknik heyet ile bağları kopardı.

 Muhabir
Etiketler :