Konyaspor'da haftaya damga vurdu!

Süper Lig’de gol sorunu yaşayan Konyaspor’un en formda isimlerinden birisi olan Guilherme, Samsunspor maçındaki katkısı ve 1 gol- 1 asist performansıyla haftanın karmasında yerini aldı. Brezilyalı bek 2023-2024 sezonunda 11 gole katkıda bulundu ve kariyer rekorunu tazeledi.
Konyaspor'da haftaya damga vurdu!

Guilherme sezona damgasını vuruyor. Konyaspor’da puan durumu açısından çok önemli yere sahip olan Samsunspor karşısında 1 gol ve 1 asist ile devleşen Brezilyalı bek, takımının 3 puan kazanmasında kilit oyunculardan bir tanesi oldu. Guilherme karşılaşmada 8.7 reyting oranı ile maçın yıldızı oldu. Tecrübeli oyuncu iddialı performansıyla birlikte haftanın karmasına yerini almayı başardı

haftanin-yildizi.png

4-4-2 FORMASYONU

36. haftanın 11’i 4-4-2’ye göre şöyle; Kaleci: Erce Kardeşler (Hatayspor) Savunma: Thomas Meunier (Trabzonspor) Ouesseynou Ba (Başakşehir)Çağlar Söyüncü (Fenerbahçe) Guilherme Sitya(Konyaspor) Orta saha: Edin Visca (Trabzonspor) Dries Mertens (Galatasaray) Alexander Maxim (Gaziantep FK) Barış Alper Yılmaz (Galatasaray) Forvet: Denis Draguş (Gaziantep FK) Paul Onuochu (Trabzonspor)

 Muhabir
Etiketler :