Konyaspor'da bu sorun çözülemedi!

TÜMOSAN Konyaspor 81 ila 90. Dakikalar arasında gelen gollerden muzdarip. Aleksandar Stanojevic döneminden başlayan kaleyi son dakikalarda koruyamama sorunsalı Hakan Keleş ve en son olarak da Fahrudin Omerovic’in de başını yaktı.
Konyaspor'da bu sorun çözülemedi!

2023-2024 sezonunda istediği puanları toplayamayan Konyaspor, özellikle son dakikalarda kalesinde gördüğü gollerden dolayı çok fazla puan kaybetti. Aleksandar Stanojevic döneminden başlayan kaleyi son dakikalarda koruyamama sorunsalı Hakan Keleş ve en son olarak da Fahrudin Omerovic’in başını yaktı. Geride kalan 34 haftada Anadolu Kartalı kalesinde 48 gol gördü. 17 gol son 10 dakikada geldi.

kanayan-yara-1.jpg

SİVAS BARDAĞI TAŞIRDI

Maçların ilk yarısında yüzde 31 gol yeme istatistiği olan Yeşil Beyazlılar, ikinci yarıda oyundan düşüyor. Anadolu Kartalı yüzde 69 oranında son 45 dakikada kalesinde gol görüyor. Ancak özellikle son 10 dakikada gelen goller can sıkıyor (yüzde 35) Omerovic 80 ila 90. Dakikalar arasında gelen gollerin puanı koruma iç güdüsüyle yapıldığını belirtmişti. Sivas’ın 86. Dakikadaki golü bardağı taşırdı.

 Muhabir
Etiketler :