Kızılcık Şerbeti'nde bu hafta ne olacak?

Ekranların sevilen dizilerinden biri olan Kızılcık Şerbeti’nin fragmanı yayınlandı. Gündem olan fragman seyirciyi şimdiden heyecanlandırdı.
Kızılcık Şerbeti'nde bu hafta ne olacak?

Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Doğukan Güngör, Müjde Uzman’ın paylaştığı dizi Kızılcık Şerbetinde bu hafta neler olacak?

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Umut’un kendisini aldattığını gözleriyle gören Nursema onu terk eder ve hızlıca boşanma yoluna girer. Abdullah ve Alev’in ilişkileri gözlerden uzak bir şekilde gayet iyi gitmektedir. Ancak bu ikili hayat, Abdullah’ı yer yer çok zorlamaktadır. Özellikle doğum gününün kutlanmak istemesi büyük sorun yaratacaktır. Gökhan’ın boşanmış ancak bunu gizliyor olduğunu öğrenen Kayhan, kızı Çimen’i bu sahte hayattan çıkarmak ister. Bu konuda tabii en büyük yardımcısı Kıvılcım olacaktır. Giray ve Doğa arkadaşlığı devam etmektedir. Bu arkadaşlığı öğrenen Fatih’in duruma bozulması Görkem’i çok rahatsız eder, aralarında tartışma çıkar. Her şeye rağmen Fatih gerçeği öğrenmek için Doğa’yı takip ettirmeye başlar. Metehan’ın arabasıyla dahil olduğu yeni grubunda başı ciddi derde girer. Bir davette karşılaşan Alev ve Ömer’in atışmaları hiç de hoş olmayan bir şekilde son bulacaktır.

Yeni bölümünde neler olacak?

Alev yine bir şeyler planlıyor Abdullah’ın ikili hayatından sıkılmış durumda büyük ihtimalle yine gizli gizli görüştüklerini ortaya çıkaracak.

Bir diğer gelişme ise Doğa ile Giray sonunda sevgili oluyorlar bunu ise Fatih görüyor. Fatihin bu duruma tepkisi ne olacak muhtemelen Fatih kıskançlık krizine girip olaylar çıkaracak. Bakalım Doğa ve Giray bu durumdan nasıl etkilenecek.

Kıvılcım ve Ömer yeniden evleniyorlar. Bu ikilinin ilişkileri mutlu sonla bitecek mi? Umuttan boşanan Nursema, Rüzgar ile aralarında bir şeyler mi olmaya başlayacak? Umut ise bu duruma tepkisi ne olacak?

Etiketler :