Yaka Marina yeni yüzüyle hizmette

Ali Şevval Grup tarafından yenilenen yüzüyle hizmete sunulan Yaka Marina düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı.
Yaka Marina yeni yüzüyle hizmette

Ali Şevval Grup tarafından yenilenen yüzüyle hizmete sunulan Yaka Marina tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıya Ali Şevval Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Ali Yılmaz, Hasan Gürbüz Vav Yapı Genel Müdürü, Yaka Marina yetkilisi Salih Büyükdere katıldı.

Ali Şevval Grup olarak 22, Vav Yapı olarak da 3 senedir vatandaşın hizmetinde olduklarını ifade eden Ali Şevval Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Ali Yılmaz, girdikleri alanlarda müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesini en üst seviyede tuttuklarını söyledi.

yaka-marina-yeni-yuzuyle-hizmette-2.jpg
Konya’ya farklı bir proje sunmaktan gurur duyduklarını belirten Yılmaz,  “Yeni yüzü ve değişen hizmet kalitesi ile organizasyonlarda memnuniyet esası ile hizmet verecek. Yaptığımız her işte müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmeti anlayışımız ön planda. Çalışmalarımızı, bugün hizmet sektörünün en önemli yapı taşı olan düğün ve toplantıların yapıldığı salon sektörü ile taçlandırmış oluyoruz. Yaka Marina ile misafirlerimizin düğün, nişan, VIP toplantılar, yemekli iş toplantıları gibi birçok organizasyonuna ev sahipliği yapacağız” dedi.

yaka-marina-yeni-yuzuyle-hizmette-1.jpg

4 FARKLI SALONDA HİZMET

Düğün sezonunun yaklaşması ve rezervasyonların yoğunluğu nedeniyle ilk etapta sınırlı bir yenilenmeye gittiklerini belirten Yılmaz, “İkinci etap çalışmalarının tamamlanmasının ardından bambaşka bir 'Yaka Marina' ile karşınızda olacağız. Organizasyonlarında Yaka Marina’yı tercih edecek olan misafirlerimize kusursuz bir hizmet vermek için personelimizi yeniledik ve personel sayımızı artırdık. 500 ila 1000 kişi arasında değişen 4 farklı salonumuzda misafirlerimizin tüm organizasyonlarını en iyi şekilde gerçekleştirmek için misafirlerimizi bekliyoruz” diye konuştu. 

yaka-marina-yeni-yuzuyle-hizmette-3.jpg

AHMET ERGAN / YENİ HABER GAZETESİ