Ünlü Fransız sitesi yazdı, Konyaspor Modesto'nun peşinde!

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına devam eden Konyaspor'da Sokol Çikalleshi'nin yanına bir golcü oyuncu daha aranıyor. Fransa'nın ünlü spor sitesi Foot Mercato geçen sezon Dordmund forması giyen 35 yaşındaki Modesto'ya Süper Lig takımlarının ilgisi olduğunu yazdı. Konyaspor'da listeye girdi.
Ünlü Fransız sitesi yazdı, Konyaspor Modesto'nun peşinde!

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına devam eden Konyaspor'da Sokol Çikalleshi'nin yanına bir golcü oyuncu daha aranıyor. Ünlü Fransız spor sitesi Foot Mercato'nun Genel Yayın Yönetmeni Sebastien Denis, geçen sezon Borussia Dortmund forması giyen ve sözleşmesi biten Anthony Modeste'nin Süper Lig''den birçok takımın oyuncu ile ilgilendiğini okuyucularına duyurdu.

modesto-transfer.png

PENDİKSPOR BİR ADIM ÖNDE

Denis, haberin detayında Sivasspor, Antalyaspor, Konyaspor ve Samsunspor'un oyuncu ile ilgilendiğini, Karagümrük'ün ise oyuncu için 2 yıllık sözleşme teklifini yazdı. Diğer yandan Modeste'nin menajerinin Türkiye'de olduğu ve transfer için Pendikspor'un oyuncuya daha iyi bir teklifte bulunduğu öğrenildi. 35 yaşındaki oyuncu geçen sezon 2 gol, 1 asist yaptı.

 Muhabir
Etiketler :