Turkcell, Konya’da çiftçilere tarım çözümlerini anlatacak

Turkcell, Konya’da çiftçilere tarım çözümlerini anlatacak

Konya’da 23-27 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek 14. Uluslararası Tarım, Tarımsal, Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı’na katılacak olan Turkcell, fuar alanında ziyaretçilerini ağırlayacak. Turkcell standını ziyaret eden çiftçiler; bereketlerini artıracak tarım çözümleri hakkında detaylı bilgi edinebilecek.

 

Turkcell, 23-27 Mart tarihleri arasında Konya’da gerçekleştirilecek 4. Uluslararası Tarım, Tarımsal, Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı’na katılacak. Turkcell Çiftçi Birliği sayesinde tarımsal üretimi ve hayvancılığı, teknoloji ile buluşturan Turkcell, bu kapsamda sunduğu servisleriyle fuardaki yerini alacak.

Turkcell, beş gün sürecek fuarda tarımsal üreticilere ve hayvan yetiştiricilerine Turkcell Çiftçi Birliği’ni yakından inceleme imkânı sunacak. Ziyaretçilerin Çiftçi Bereket Tarifesi hakkında ayrıntılı bilgi alabileceği Turkcell standında ayrıca; Tarım Doktoru, Köy Hava Servisi, Çiftlik Doktoru ve Çiftçi Haber Paketleri hakkında da bilgiler aktarılacak.

 

Katılımın ücretsiz olduğu fuarda 18 ülkeden 1143 marka, 388 firma ve firma temsilcisi yer alacak. Türk tarım sektörünün en önemli ve en etkin buluşma noktası olan Konya Tarım Fuarı’na 57 farklı ülkeden 300 bine yakın ziyaretçi bekleniyor.

Turkcell Çiftçi Birliği’nin üye sayısı Konya’da 32 bine ulaştı

Türkiye genelinde 1,5 milyona ulaşan Turkcell Çiftçi Birliği üyelerine bereketli tarife, köyüne, tarlasına özel zirai hava durumu, ürüne yönelik bilgi paketi ve mobil eğitimler veriliyor, sürpriz hediye ve indirim fırsatları sunuluyor. Her geçen gün büyüyen Turkcell Çiftçi Birliği’nin Konya’daki üye sayısı 32 bine ulaştı.

Turkcell Çiftçi Birliği nedir?

Turkcell Çiftçi Birliği, çiftçinin işini kolaylaştıran servisler sunan, verimini arttıran çözümlerin bulunduğu bir kulüp. 2222’ye CIFTCI yazıp göndererek ücretsiz üye olunabilen kulübün üye sayısı yaklaşık 1,5 milyon.

Turkcell’li Çiftçiler, Türkiye’de bir ilk olan köy bazında hava durumu servisinin yanı sıra tarımsal destek bilgilendirmelerinden ve kişiselleştirilmiş zirai danışma hizmeti sunan Turkcell Tarım Doktoru Servisi gibi Turkcell’lilere özel hizmetlerden de faydalanabiliyor.

“Turkcell Çiftçi Birliği’’nin yanı sıra Çiftçi Tarifesi’ne de üye olan çiftçiler çok avantajlı faturalı veya faturasız tekliflerden faydalanabiliyorlar. 

Tarım Doktoru Servisi

Turkcell’li çiftçiler “Tarım Doktoru’’ sayesinde ürünlerini kayıt ettirip tarlalarının verimini artırıcı öneriler alıyor, tarlalarının toprak analizini yaptırıyor ve sadece ziraat mühendislerinin çalıştığı özel çağrı merkezi hizmetinden faydalanıyorlar. Turkcell Tarım Doktoru Servisi’ne abone olmak isteyen Turkcell’li çiftçilerin TARIM yazıp 2222’ye göndermeleri yeterli. Haftalık sadece 1,25 TL.

Çiftçi Bereket Tarifesi

Turkcell, yeni hat alan, numara taşımayla gelen ya da faturalı hatta geçiş yapan çiftçilerimizi uygun konuşma paketleriyle buluşturuyor. 12 ay kalma sözü verenler, Bereket500 kampanyasıyla her yöne 500 dakika için sadece 20 TL ödüyor. Üstelik Bereket tekliflerine gelen abonelerimiz 6 ay boyunca her ay 1 GB internet faydasını hediye olarak kazanıyor ve Tarım Doktoru Servisi’ni de ücretsiz kullanabiliyorlar.

Hali hazırda Turkcell’de olan çiftçilerimiz için ise; her yöne 500 dakika konuşma ve 1 GB internet sunan Faturalı Çiftçi Tarifesi’ne yıllık abonelik fırsatıyla 29 TL’ye sahip olabiliyorlar.