Tüm zamanların en çok kazandıran filmi!

İlk filmi 2018’de çıkan, çıktığı yıl komedi severler için çokça ses getiren film olan Ölümlü Dünya 2, en çok hasılat eden Türk filmi oldu.
Tüm zamanların en çok kazandıran filmi!

İlk filmi 2018’de çıkan, çıktığı yıl komedi severler için çokça ses getiren film olan Ölümlü Dünya 2, en çok hasılat eden Türk filmi oldu.

Senaryosunu Ali Atay, Feyyaz Yiğit, Aziz Kedi üstlendiği başrollerinde Giray Altınok, Feyyaz Yiğit, Doğu Demirkol, Alper Kul, Ahmet Mümtaz Taylan, İrem Sak ,Sarp Apak, Mehmet Özgür, Reha Özcan gibi usta isimlerin olduğu Ölümlü Dünya 2, 1 Aralık vizyona girmişti. Merakla beklenen film vizyona girmesi ile çokça ses getirmişti yönetmenliğini Ali Atayın üstlendiği, film 2.1 milyon 562 bin seyirci ile buluşarak tüm zamanların en çok hasılat eden Türk filmi oldu.

1.jpg

PEKİ, FİLM NE ANLATIYOR?

Nesillerdir Haydarpaşa Garı'nda Anadolu Tat Lokantası'nı işleten Mermer Ailesi, sekiz kişiden oluşan geniş bir ailedir. Kendi halinde, sade bir yaşamları olan bu insanların durumları biraz karışıktır. Bu ailenin, uzun zamandır gizledikleri bir de sırları vardır. Bu sır, her ne pahasına olursa olsun açığa çıkmaması gerekmektedir.

DEVAM FİLMİNDE NE ANLATIYOR?

2’nci filminde ise artık birer kanun kaçağı olarak yaşayan Mermer ailesinin her bir üyesi kendi sorunlarında boğulmuştur. Serhan, karnı burnunda Begüm’ü yeni hayat tarzlarına alıştırmakta zorlanırken Serbest, hayatında bir kadının eksikliğini fark etmiştir.

Gazanfer ise, maskesi düşen ailesini örgüte karşı bir arada tutmak için çabalamaktadır. Zafer’in örgütün eline düşmesi ise her şeyi tepetaklak eder. Oğluna kavuşmak isteyen Gazanfer, eski bir dostundan yardım ister. Bu sefer evlatlarını geri almak için son bir vurgun yapmaya kalkışacak olan Mermer ailesi, bile isteye arı kovanına çomak sokmaktadır.

3-2.jpg

Etiketler :