Süper Lig'de uzun yıllar boy gösteren takım 3. Lig eşinde

Süper Lig'de uzun yıllar mücadele eden TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta son 4 maçını kazanamayan ve kümede tutunması mucizelere kalan Denizlispor yarın deplasmanda Play-Off hattında yer alan İskenderunspor ile kozlarını paylaşacak. Yeşil-siyahlılar maçlardaki skorlara göre 3. Lig'e düşebilir.
Süper Lig'de uzun yıllar boy gösteren takım 3. Lig eşinde

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta son 4 maçını kazanamayan ve kümede tutunması mucizelere kalan Denizlispor yarın deplasmanda Play-Off hattında yer alan İskenderunspor ile kozlarını paylaşacak.

Kırıkhan İlçe Stadı'nda saat 15.00'te başlayacak maçı Ramazan Doğanay yönetecek. Yeşil-siyahlıların en önemli oyuncularından Bekir Turaç sakatlığı nedeniyle sezonu kapattı. Denizlispor bu maçı kaybeder, rakipleri Sarıyer, Belediye Derincespor, Arnavutköy Belediyespor ve Etimesgut Belediyespor maçlarını kazanırsa yeşil-siyahlılar lige veda edecek.

DENİZLİSPOR OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULA GİDECEK

Denizlispor yönetimi seçimli olağanüstü genel kurul kararı aldı. Kongrenin ilk toplantısının 6 Mayıs'ta EGS Kongre ve Kültür Merkezi Toplantı Salonu'nda gerçekleşeceği, ilk oturumda çoğunluk sağlanamazsa seçimin 14 Mayıs'ta çoğunluk aranmaksızın yapılacağı açıklandı.

Kaynak:DHA

Etiketler :